Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Donacija u znak zahvalnosti zdravstvenim radnicima

Hrvatska ROX grupa, koja je vlasnik i ROX Beauty web shopa, posljednjih tjedana radi punom parom kako bi osigurala što više sapuna za ruke, sredstava za čišćenje, gelova za dezinfekciju i zaštitnih maski za čitavu Hrvatsku.

"Ovo izazovno vrijeme u kojemu se trenutno nalazimo zahtijevalo je određenu reorganizaciju i brzu prilagodbu novim uvjetima. Trenutačno dajemo sve od sebe kako bismo opskrbili naše ljude potrebnim zaštitnim maskama, gelovima za dezinfekciju, kvalitetnim sapunima i sredstvima za čišćenje“, govore iz ROX-a.

ROX Beauty, između ostalih, u svojemu portfoliju ima i Herbacin prirodni brend, čiji su sapuni za ruke u trenutnim uvjetima izrazito traženi i potrebni kako bi se osigurala čistoća ruku.

Četiri zagrebačke bolnice danonoćno vrijedno rade na

suzbijanju ovog virusa i liječenju zaraženih, a svaka donacija im jako puno

znači.

"Kako bismo dali svoj doprinos novonastaloj situaciji u Hrvatskoj te od dodatnih troškova i nabave određenih proizvoda rasteretili bolnice i sve vrijedne medicinske radnike, koji nesebično rade i izlažu svoje živote za dobrobit svih građana, ROX grupa sa zadovoljstvom je donirala zagrebačke bolnice KB Dubrava, KBC Sestre milosrdnice, bolnicu Rebro i zagrebačku Petrovu bolnicu te sve njihove zaposlenike“, kažu iz ROX grupe.

Donacija ROX grupe uključuje 2.016 Herbacin sapuna za ruke,

1.500 KH-7 sredstava za čišćenje i 1.000 zaštitnih maski u vrijednosti od 70.000

kuna.

"Ovom donacijom želimo se zahvaliti svim zdravstvenim radnicima koji svojom požrtvovnošću uvijek iznova pokazuju da su najveći ponos koji Hrvatska ima.“, kažu.

Iz ROX grupe također kažu kako se najviše nadaju da će njihova donacija motivirati i druge tvrtke i brendove da doniraju koliko mogu, jer i najmanja donacija puno znači.

Tekst i fotografije: PR

Najnovije

Najpopularnije