Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biciklirajmo sigurno i zajedno

U parku Maksimir jučer je održana manifestacija „Biciklirajmo: sigurno i zajedno“ u cilju promoviranja sigurnije vožnje biciklom i poticanja zdravog načina života.

Mjesec svibanj službeno je proglašen mjesecom vožnje bicikla u Gradu Zagrebu. U cilju promoviranja sigurnije vožnje biciklom i usvajanja zdravih načina života Ministarstvo unutarnjih poslova održalo je manifestaciju „Biciklirajmo: sigurno i zajedno“ 3. lipnja 2018. u zagrebačkom parku Maksimir. Kroz info punktove posjetitelji su dobili korisne savjete i publikacije o sigurnoj vožnji biciklima. Održane su i radionice „Sigurno zaključavanje bicikla – spriječimo krađe bicikla“ i „Otklanjanje i hitni popravci radi sigurnije vožnje biciklom“. Na manifestaciji su sudjelovali i partneri Gradsko društvo Crvenog križa Grada Zagreba s pokaznim vježbama prve pomoći te Grad Zagreb s djelatnicima Komunalnog i prometnog redarstva i Odjela za promet.

zagreb 04.05.2018 maksimir, zbicanje, bicikli, biciklirajmo sigruno i zajedno, ministar, davor bozinovic, darinka jug filip hofer

Tekst: promo

Foto: Filip Hofer

Najnovije

Najpopularnije