Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ortodontska i izdržljiva duda varalica pomaže bebi dok upoznaje svijet

Sve Philipsove dude vrhunski su dizajnirane i dolaze u različitim serijama kako bi se prilagodile svim bebama starosti od 0 do 18+ mjeseci.

Duda varalica jedno je od bebinih najdražih predmeta te spasilac roditelja u mnogim situacijama. Ljudi ju koriste stoljećima jer se pokazala kao odlična podrška roditeljima u prvim godinama djetetova života te je postala sinonim kada su u pitanju bebe.

Najstarije dude pronađene su na Mediteranu, a prvi primjerci su bili napravljeni od tkanine umočene u slatki sadržaj poput šećera ili meda koje su bebe sisale kroz sitne proreze. Kasnije su se počele izrađivati od drveta, slonovače ili koralja, a u moderno doba se izrađuju od lateksa koji je otporniji i dugovječniji te uz to moraju zadovoljiti i brojne sigurnosne propise.

Moderne dude prilagođene su usnoj šupljini beba i smanjen im je utjecaj na razvoj zubića. U Philipsovoj ponudi nalaze se Mini, Soothie, Classic i Freeflow. Sve Philipsove dude vrhunski su dizajnirane i dolaze u različitim serijama kako bi se prilagodile svim bebama starosti od 0 do 18+ mjeseci.

Omogućite sebi i vašem djetetu opuštanje i miran san.

Duda varalica za bebe svih dobi

Čovjek je na početku svog života u jednom od najosjetljivijih životnih razdoblja, stoga mu je svaka pomoć i podrška dobro došla. Philipsove dude varalice dizajnirane su kako bi pratile razvoj zubi, desni i nepca te pružile udobnost u svakom trenutku. Lako ih je sterilizirati i ne sadrže bisfenol A, poznat po tome da se često koristi u proizvodnji plastike i može uzrokovati negativne posljedice za zdravlje. Također, lako ih je održavati čistima: jednostavno ih stavite u sterilizator ili uronite u prokuhalu vodu.

Ultra soft dude prilagođene su bebama starosti 0-6 mjeseci i 6-18 mjeseci. Sadrže iznimno mek i fleksibilan štitnik koji prati oblik djetetova obraza, tako da ne ostavlja tragove na koži niti je iritira.

Mini dude napravljene su za sićušna usta beba starosti od 0 do 2 mjeseca. Ova ortodontska sklopiva duda ne ometa razvoj bebine šupljine te sadrži lagani štitnik koji pristaje novorođenčetu, a da mu pritom ne dodiruje nos. Sigurnosni prsten vam pak omogućuje da lako izvadite bebinu dudu u bilo koje vrijeme.

Soothie su dude za bebe starosti od 0 do 3+ mjeseci i napravljene su od jednog komada medicinskog silikona. Jedinstveni oblik ove dude omogućuje vam umetanje prsta u dudu kako biste bebi pomogli u sisanju.

Classic su napravljene za bebe starosti od 0 do 6 mjeseci i za bebe od 6 do 18 mjeseci i odlične su za prirodno umirivanje tijekom dana i noći. Svijetlog su i živopisnog dizajna, širokog raspona oblika i boja. Ova duda svijetli u mraku, stoga ju je lako pronaći noću.

Koža nekih beba može biti osjetljivija od kože ostalih beba. Naša duda Freeflow dizajnirana je da potiče dodatni protok zraka i smanji iritaciju kože.

Philips Avent dude za bebe umirit će svako dijete bez obzira na dob i potrebe.

Treba napomenuti i da Philips nudi linije grickalica za prednje i stražnje zube koje ublažavaju bolove djeteta u raznim fazama prilikom nicanja zubi.

Duda varalica će umiriti vaše dijete

Duda varalica ima mnoge prednosti: pruža osjećaj sigurnosti djetetu, pomaže mu kod izbijanja zubića, smanjuje mu potrebu za sisanjem palca te mu pomaže da lakše zaspi i mirnije spava. Ne treba zaboraviti da su i odlično sredstvo umirivanja djece prilikom vožnje (pogotovo u zrakoplovu) te smanjuju rizik od sindroma iznenadne dojenačke smrti.

Philips nudi širok raspon duda sukladno jedinstvenim potrebama vaše bebe, ali koja je duda najbolja za vašu bebu?

To ovisi o osjetljivosti kože, starosnoj dobi i potrebama vašeg djeteta. O dizajnu i uzorku, naravno, odlučujete vi!

Philips dude osim što umiruju vaše dijete, pružit će i vama podršku u raznim situacijama te vam ostati kao jedna od najdražih uspomena roditeljstva.

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije