Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doznajte koji dar očekuje nove pretplatnike Cosmopolitana

Pretplatite se na Cosmopolitan do 24. ožujka i poklonit ćemo vam mirisnu svijeću i čaj Red Hot Ginger Tea s potpisom Kofer.!

Iza simpatičnih malih limenki kriju se mladi kreativci imena Kofer. Limenke punjene prirodnim sojinim voskom čine svjećicu bijele boje, raznih mirisa uz neizostavan zanimljiv dizajn naljepnice koja će, pogađate, biti u duhu Cosmopolitana. Čaj Red Hot Ginger Tea, također s potpisom Kofer., krije u limenci jedinstvenu mješavinu cvijeta hibiskusa, kore naranče i jabuke, čilija, limunske trave te đumbira, što se očituje posebnom aromom i pikantnim okusom.

Više o “limenim”, ali i drugim kreativnim proizvodima doznajte na web adresi www.kofer.hr&!-- Vodi na http://www.kofer.hr/

-->, a posjetiti ih možete i na adresi Gundulićeva 13, Zagreb.

Godišnja pretplata na Cosmopolitan iznosi 250 kuna, a obuhvaća 12 brojeva (od čega su dva broja gratis) i dar (Kofer. mirisna svijećica i čaj Red Hot Ginger Tea) čija je vrijednost 92 kune.

Ova ponuda pretplate traje od 24. veljače do 24. ožujka 2018., a količina poklona uz pretplatu ograničena je. Za pretplatu nazovite na + 385 1 63 00 817 ili kontaktirajte e-mailom na [email protected]

Najnovije

Najpopularnije