G12A4739.jpg
Saša Jungić 

Ovog je vikenda City Center one East postao modna pista. Održalo se TORBIRANJE, revija školskih torbi, u organizaciji knjižarskog lanca Hoću knjigu. Posjetitelji su, iz prve ruke, dobili pregršt informacija koje će im pomoći prilikom odabira ne samo najljepše, nego i najbolje školske torbe za njihove mališane.

G12A4971.jpg
Saša Jungić 

Pod voditeljskom palicom Ermina Preljevća, magistrica kineziologije Željka Damjanić pojasnila je da je lagana i anatomski oblikovana školska torba prikladne veličine imperativ. Stil bismo trebali staviti u drugi plan, a djecu bismo svakako trebali povesti u odabir torbe s obzirom na to da bi donji dio ruksaka trebao završavati u visini kukova. Danica Šoljat iz Hoću knjigu nadodala je kako su u ponudi kvalitetne torbe, koje će zadovoljiti svačiji ukus, a djecu razveseliti omiljenim likovima i motivima. Također je naglasila kako se iz godine u godinu rade i sve lakše školske torbe odličnog dizajna, a cijena obično opravdava i kvalitetu. Šećer na kraju, mlada Ana Bertić, teen pjevačica, podijelila je s okupljenima svoje dojmove i naglasila kako je trenutno u „fazi“ sportskih torbi koje može nositi cijeli dan, ovisno o obavezama. Ana je u pauzi i zapjevala okupljenoj djeci i roditeljima.

G12A4493.jpg
Saša Jungić 

Posjetitelji su imali priliku vidjeti nove kolekcije školskih torbi brendova Santoro, Connect, Herlitz, Anekke, Karbon, Street, Belmil, Target i Pulse. Sve torbe odlikuje ergonomski oblikovan leđni dio. Neke od torbi obogaćene su teleskopskom ručkom i ručkama za nošenje. Također, tu su i anatomski oblikovane široke naramenice, remenčići za podešavanje, snažno reflektirajući, sigurnosni dijelovi te ojačano dno.

G12A5028.jpg
Saša Jungić 

Osim modne revije, mađioničarskih trikova i likovnih radionica, održala se i mala modna škola koja je završila revijom u 17.00 s modelima Fashion Team Kidsa.

G12A5512.jpg
Saša Jungić 

U tijeku su sniženja prošlogodišnjih modela školskih torbi, a stigli su i novi modeli na police knjižarskog lanca Hoću knjigu. Djelatnici su spremni odgovoriti na sva vaša pitanja i preporučiti najbolje od najboljeg za vaše mališane!

G12A5309.jpg
Saša Jungić 

 I ne zaboravite, prva školska torba se pamti!

Modeli: Fashion Team Kids