Meghamn Markle i princ hary strogo čuvaju privatnost svoga 1-godišnjeg sina Archieja, pa javnost zna malo o tome kako izgleda njihov život unutar obiteljskog doma, i kakav je najmlađi sin pokojne princeze Diane kao otac. Na opće iznenađenje, 39-godišnja bivša vojvotkinja od Sussexa prvi je put progovorila o tome u razgovoru s Gloriom Steinem i otkrila neke deatlje koji su iznenadili, piše usmagazine.com, a prenosi Story.

"Kroz vrijeme sam shvatila da se feminizam i ženstvenost ne moraju isključivati. Shvatila sam i da možete biti feminist i biti muževan muškarac u isto vrijeme, baš kao i moj suprug', rekla je Meghan.

Kazala je i kako se nada da će Harry takav stav prenijeti i na sina Archieja. "Gledam našeg sina i sretna sam što ima divan primjer u svom ocu kojemu nije neugodno biti feminist i poistovjećivati se s time', rekla je Meghan.

Iako nije otkrivala više detalja o tome kako se Harry kao 'feminist' ophodi prema Archieju, rekla je kako vrlo brižan otac. "To je super zato što će Archie odrasti znajući da je u redu biti brižan i pun ljubavi prema nekome", zaključila je.

OVDJE pogledajte i kako izgleda novi dom Meghan Markle, princa Harryja i malenog Archieja u Montecitu.

Tekst: Story.hr
Fotografija: Profimedia