Nakon dugo, dugo vremena ljubitelji knjige su u Godini knjige napokon dočekali da se na Zagrebački velesajam vrati omiljeni Interliber, tjedan koji je praznik predstavljanja i kupovine knjiga. Dakako, i National Geographic Hrvatska je, kao i prethodnih godina, sudionik Interlibera. Naš štand nalazi se u Paviljonu 6 i tu po sajamski povoljnim cijenama možete pronaći starije brojeve, pakete brojeva, specijale, korice za godišta i tako popuniti svoju kolekciju i nabaviti dobro štivo. Tu su i druga izdanja Adrije Medije Zagreb, poput Sense i Storyja s posebnim darovima. Vrijedi doći!

Održiva Hrvatska
zagreb 10.11.2021 interliber, paviljon 5, zuti okvir, promocija odrzive hrvatske, filip hofer
Istodobno na Interliberu National Geographic Hrvatska nastavlja s promoviranje održivog razvoja, sjajnog projekta Održiva Hrvatska i nagrada Žuti okvir, koje će ove godine biti dodijeljene treći put. U subotu, 13. studenoga na galeriji Paviljona 5 odražo se i Okrugli stol: Održiva Hrvatska u žutom okviru, na kojem je Hrvoje Prćić, glavni urednik NGH, razgovarao s nekim dobitnicima Žutog okvira, a sudionici su bili - Mateja Angelina Kramar, predsjednica udruge Zasadi stablo ne budi panj; Ivan Novosel, programski direktor Kuće ljudskih prava i Goran Piškor, potpredsjednik RK Roniti se mora. Dakako, sa sudionicima će moći razgovarati i postavljati im pitanja i svi nazočni koje zanima održivost u Hrvatskoj, a uz sve ono čemu svjedočimo oko promjena klime, globalnog zatopljenja i uništavanjem resursa, održivost je top tema današnjice. Svi ste pozvani!
national geographic

S posebnim veseljem napominjemo da je štand National Geographica več posjetila skupina korisnika Udruge za promicanje inkluzije, koja je timu NGH-a darovala broševe izrađene u suradnji s projektom Zelena optika Veleučilišta Velika Gorica, koji vodi prof. dr. sc. Sanja Kalambura, također dobitnica Žutog okvira, upravo za ekološko zbrinjavanje kontaktnih leća i naočala izrađenih od polimera.

Tekst: Promo

Foto: Filip Hofer