Nova Canonova besplatna aplikacija Creative park omogućuje vam preuzimanje i ispis raznih kreativnih i zabavnih predložaka za origamijem inspirirane papirnate kreacije na dodir gumba.

Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti za

iPhone/iPad na iTunes

Storeu, a za telefone s Androidom na Google

Play Storeu.

Nova aplikacija proširenje je Canonove platforme Creative Park koja je dostupna na web-mjestu creativepark.canon.

Platforma Canon Creative Park nudi predloške za sve dobne skupine, bilo da se radi o ukrasima, personaliziranim čestitkama, kalendarima, okvirima za slike, životinjama ili 3D umjetničkim djelima. Da biste dobili najbolje rezultate, koristite Canonov fotografski mat papir i bilo koji Canonov pisač s originalnom tintom.

Zabavite se s djecom i izradite e-knjigu uz pomoć Canonova Creative Parka

Uz papirnate kreacije izrađene uz pomoć Creative Parka lako ćete povesti vaše dijete u uzbudljivu zamišljenu pustolovnu bez da napuštate sigurnost svoga doma. Budući da djeca stalno traže nešto novo, Creative Park nudi široku lepezu kategorija za sve ukuse i brojne papirnate modele za ispis, uključujući svakodnevne predmete poput odjeće ili kolača, različitog voća, ali i aviona, balona, igrački i raznih simpatičnih životinja kao što su jež, sova, mačka ili minijaturne izvedbe shiba inua.

Zabavite se s djecom i izradite e-knjigu uz pomoć Canonova Creative Parka

Djeca se vole igrati papirom. To je za njih zanimljivo i zabavno te im pruža i brojne mogućnosti za razvoj kreativnosti i mašte, a uz Creative Park mogu postati pravi mali umjetnici! Sve što će im, osim pisača i aplikacije, za to trebati su škare, ljepilo i malo dobre volje.

Kao roditelj znate da djeca stvaraju najnevjerojatnije priče. Stoga je Canon odlučio nadahnuti djecu iz različitih europskih zemalja kako bi zajedno stvorili sjajnu priču koja će biti objavljena u e-knjizi.

Odabirom i izradom jednog od papirnatih junaka navedenih u Facebook izazovu na stranici Canon Hrvatska, djeca će zapravo odabrati junaka koji će predstavljati Hrvatsku u e-priči koju će stvoriti popularna bugarska autorica dječjih knjiga Denitza Mineva-Deslandes.

Djeca u Hrvatskoj mogu birati između gospodina psa, vjeverice kuharice, miša moreplovca, papige skakutalice i tigra skijaša.

Ova zabavna aktivnost traje do 27. svibnja i u nju ćete se vrlo lako uključiti – jednostavno postavite svoju fotografiju na njihovoj objavi na Facebooku.

Tekst i fotografije: PR