Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najčarobnija zabava za djecu! Raj za ljubitelje Harry Pottera stiže u vaše domove

"Mama" mladog čarobnjaka Harryja Pottera, spisateljica Joanne K. Rowling, putem Interneta donosi zabavu u domove diljem svijeta

 Harry Potter

Ljubitelje Harry Pottera razveselit će vijest da je jedna od najpoznatijih spisateljica na svijetu, Joanne K. Rowling, pokrenula internetsku stranicu „Harry Potter at Home“, na kojoj donosi posebne priloge Bloomsbury i Scholastic, sjajne čarobne video zapise (naučite svoje prijatelje kako crtati Nifflera!), zabavne članke, kvizove, zagonetke i još mnogo toga za čitatelje koji će se prvi put upoznati sa čarobnjačkim svijetom, kao i za one koje je Harry Potter već osvojio.

Vještice i čarobnjaci imaju puno igara koje djeca mogu igrati kod kuće, a svojim su ih idejama na ovoj internetskoj stranici učinili još malo zabavnijima. Sigurno ste čuli za igru ​​riječi, vješala. U verziji čarobnjaka nećete crtati na vješalima, već na metli, a predlažu da pokušate smisliti riječ koja ima veze s Harry Potterom. Također, za one koji će se možda po prvi puta upustiti u avanturu čitanja knjige o Harry Potteru, na stranici su pripremili igru Bingo, tj. zadali su 16 pojmova, koji su povezani s radnjom knjige, a koje čitatelji moraju pronaći dok uživaju u čitanju. Tu je i video tutorial kako od papira napraviti vlastitu verziju Howlera, čarobno pismo s vrlo glasnom porukom, koje prisiljava primatelja da ga otvori, iako zna da se unutra nalazi negativna poruka. Ako to ne učini, omotnica će eksplodirati. Više o zabavi u Harry Potter stilu, potražite OVDJE.

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije