Roditelji.hr i TrueLife vas daruju baby monitorom - gadget koji je potreban svakom novom roditelju

TrueLife NannyCam R4 nudi vrhunsku kombinaciju tehnologije i praktičnosti, omogućujući vam da se usredotočite na najvažniju stvar - brigu o vašem djetetu.

Promo

Kada je u pitanju sigurnost vaše bebe, ništa nije važnije od mira kojeg donosi pouzdan baby monitor. TrueLife NannyCam R4 nije samo običan monitor - to je vaš suputnik u svakodnevnoj brizi za dijete, osmišljen s pažnjom prema detaljima koji roditeljima pružaju potpunu kontrolu i sigurnost.

S rotacijom od 360° i mogućnošću pregleda svakog kuta sobe, TrueLife NannyCam R4 omogućuje vam da uvijek imate jasan i pregledan video zapis onoga što se događa u dječjoj sobi. Zahvaljujući infracrvenim diodama, čak i noću možete biti sigurni da je sve u redu, jer uređaj automatski prelazi u noćni način rada i osigurava kristalno čistu sliku.

Promo 

Jedan od ključnih aspekata ovog uređaja je dvosmjerna komunikacija, koja vam omogućuje da umirite dijete vlastitim glasom, čak i kada niste u istoj prostoriji. Za dodatni mir, tu je i senzor temperature koji vas odmah upozorava na bilo kakve promjene u sobi, osiguravajući da je bebi uvijek ugodno.

TrueLife NannyCam R4 također olakšava roditeljima organizaciju dnevnih obaveza. S funkcijom podsjetnika za hranjenje, nikada nećete propustiti važan trenutak – bilo da se radi o hranjenju ili davanju lijeka. VOX način rada brine o energetskoj efikasnosti, osiguravajući da baterija traje duže dok je zaslon aktivan samo kada je to potrebno.

Promo 

Za one trenutke kada vam treba dodatna pomoć, tu su snimljene uspavanke koje će pomoći vašem djetetu da mirno zaspi. A s mogućnošću povezivanja do četiri kamere, možete biti sigurni da svaki kutak sobe ostaje pod nadzorom. TrueLife NannyCam R4 nudi vrhunsku kombinaciju tehnologije i praktičnosti, omogućujući vam da se usredotočite na najvažniju stvar - brigu o vašem djetetu. S ovim baby monitorom, vaša beba je uvijek na sigurnom, a vi imate potpunu kontrolu, gdje god se nalazili.

Kako osvojiti nagradu?

Roditelji.hr & TrueLife vas daruju baby monitorom! Kako bi u svakom trenutku znali što vaša beba radi, kada i niste s njom u sobi, poklanjamo vam jedan TrueLife NannyCam R4. Sve što trebate napraviti je zapratiti Roditelji.hr na Instagramu i Facebooku te odgovoriti na pitanje u komentarima na Facebooku:

Pročitajte pravila nagradnog natječaja