Odvraćanje pažnje

Neka kupanje postane zabavno. Zato zaboravite na to što je vama primarni cilj kupanja, već se opustite, pjevajte pjesmice dok sapunate dijete i igrajte se. Pretvorite kupanje u zabavno brčkanje pa će sve proći s puno manje stresa. Osim toga i dijete će se s vremenom opustiti u vodi i manje se plašiti vode.

Povremeno se kupajte zajedno

Uđite zajedno pod tuš ili sjedite u kadu. Polijevajte sebe po glavi ili si stavite mokru krpicu za kupanje na glavu. Naravno, cijelo vrijeme vam sve to treba biti zabavno i smiješno. Inače efekt neće biti postignut. Isto napravite i patkici koja se kupa s vama, a onda može doći i vaše dijete na red.

Igrajte se frizera

Nagnite se tako da sebi perete kosu kao kod frizera tako da vam voda ne ide u oči. Neka vam i dijete sapuna kosu i ispire šampon. To će mu umanjiti strah da i ono nagne glavu na vaše krilo i tako mu operete kosu.

Kupanje s naočalama za plivanje

Ako drugo ne pomaže, možda ni naočale za plivanje nisu loša ideja. Starije dijete će znati zadržati zrak pa s naočalama može lako i zaroniti te tako isprati cijelo tijelo kao i šampon s glave.

Blaga i mirisna kupka

Djeca vole jake voćne mirise i naravno blage sapunice koje ne peku za oči. Omogućite im čitavi doživljaj u kadi s mnoštvom mirisnih mjehurića utkanih u JOHNSON‘S® baby Pjenušavu kupku.

Nova Johnson's baby kupka s jedinstvenim mjehurićima za još bolju zabavu

JOHNSON‘S® baby Pjenušava kupka je posebno dizajnirana kupka i gel za tuširanje koja pruža mnoštvo mjehurića koje će vaše dijete voljeti te kupanje pretvoriti u veseli doživljaj. Može se nanositi direktno na kožu, poput gela za tuširanje ili može služiti kao pjena za kupanje.

U potpunosti je blaga za kožu te sadrži jedinstvenu NO MORE TEARS® (Bez suza) formulu pa su tako baš svi mjehurići nježni prema dječjim očima.

Ova kupka namijenjena je kupanju beba od 13 do 36 mjeseci. Ne sadrži paraben, boje i sapun.

JOHNSON‘S® baby Pjenušava kupka je nova na našem tržištu, a cijena bočice od 300 ml je 21,99kn.

PJENUŠAVI KVIZ

Igrajte se s nama u kvizu znanja JOHNSON‘S® baby "Nek pjenušava zabava počne" i osvojite Paket Johnson's Baby pretparata za njegu koji sadrži: Pjenušavu kupku 2u1 baby bubble bath & wash, Baby shampoo s ekstraktom lavande, Baby bedtime oil za bebin lakši san, Baby bedtime soap - večernji sapun, Baby extracare cream - nježna krema koja hidratizira i štiti te Vlažne maramice baby gentle cleansing!

Točno odgovorite na 6 pitanja u našem malom kvizu, ostavite svoje osobne podatke te na kraju u okvir napišite neki svoj trik za ugodnije kupanje s bebom. 10 najzanimljivijih trikova i savjeta Johnson's nagrađuje s paketom proizvoda.

Dobitnike paketa objavit ćemo 12. travnja! Sretno!