Mali, slatki keksići i još k tome preliveni čokoladom. Njam, njam!
Sastojci
25 dag brašna
10 dag margarina
12 dag šećera u prahu
1 jaje
1 žlica praška za pecivo
mljevene lanene sjemenke
čokolada za kuhanje
mrvice za posipanje
nasjeckani lješnjaci
Priprema
Maslac ostavite na sobnoj temperaturi da omekša. Sve sastojke stavite u zdjelu i umijesite tijesto. Mijesite tijesto dok se smjesa ne počne odvajti od stjenki zdjele. Rukama oblikujte male kuglice pa ih spljoštite dlanovima. Slažite u lim za pečenje i pecite oko 10 minuta na 180 stupnjeva.
Nakon što se keksi ohlade, rastopite čokoladu za kuhanje na pari. Zatim svaki keks umočite gornjom stranom u čokoladu i odmah pospite šarenim mrvicama ili nasjeckanim lješnjacima.
Recept poslala čitateljica Suzana Štrk
Znakovi po kojima možete znati da je beba dobila dovoljno mlijeka
Dr. Rajović: Nove generacije sve su sebičnije i motorički slabije, a ovo bi stručnjak zabranio kod učenja
5 zabluda o odgoju: Treba li djetetu sve olakšati i ponašaju li se i dobra djeca 'zločesto'?
5 načina kako odgajati visoko osjetljivu djecu
Ista prabaka: Kako je princeza Charlotte izgledala kroz godine na portretima koje tradicionalno fotka Kate Middleton