Sastojci za 4 osobe:
- 750 g svježeg špinata
- 20 g đumbira
- 50 g luka
- 2 žlice ulja
- 200 ml kokosovog mlijeka
- 1 l povrtnog temeljca
- 300 g filea lososa
- sol i papar
- 2 žlice soka od limete
Priprema
1.Špinat operite i nasjeckajte u grubo. Đumbir ogulite i narežite na kockice.
2.Đumbir i luk popržite u posudi na vrućem ulju. Dodajte špinat i kratko pirjajte. Zalijte kokosovim mlijekom i temeljcem, zakuhajte pa ostavite 5 minuta da se krčka. Izvadite 1/3 špinata, a ostatak juhe izmiksajte štapnim mikserom.
3.Ribu operite, posušite i narežite na kocke. Posolite i popaprite. Stavite ribu 5 minuta u juhu. Ponovno vratite špinat koji ste izvadili. Juhu začinite sokom limete, sol i papar i po želji dodajte listiće korijandera.
Tekst: M.B.
Foto: Profimedia
Majčino mlijeko boje jagode: Mama pokazala što stoji iza ovog fenomena
4 tipa roditelja i stilova odgoja, a jedan je najgori
Kate Middleton tradicionalno fotografirala princa Louisa za šesti rođendan
Princ Louis uči uz metodu iz 1980-ih: Poboljšava emocionalnu inteligenciju kod djece, ali i odraslih
5 ideja za aktivnosti u kojima će djeca uživati, ali i zainteresirati se za Dan planeta Zemlje