ADVENTSKO VESELJE ZA NAJMLAĐE U MINIPOLISU: Djed Božićnjak u svojoj kolibi čeka vaše klince za najluđi party godine

U Minipolisu, za dječji advent, vaše klince od 3. prosinca do 8. siječnja očekuje pregršt ludih iznenađenja

Minipolis

U MiniPolisu će se i ove godine održati Dječji advent, a program, koji će trajati od 3. prosinca pa sve do 8. siječnja, u potpunosti je prilagođen onima koji najviše vjeruju u čaroliju Božića - djeci.

Minipolis 

MiniPolis je za svoje malene posjetitelje i njihove roditelje pripremio mnoštvo zabavnih radionica i događaja, a prvi dječji grad redovito će posjećivati i Djed Božićnjak kod kojeg je već sada moguće rezervirati podjelu poklona.

Minipolis 

Naime, Djed Božićnjak u MiniPolisu ima vlastitu kolibu u kojoj će, u scenariju iz snova, mališanima osobno dijeliti poklone i pozirati za fotografije, a u kolibi će se petkom i vikendima održavati Elf school dnevni kampovi u kojima će maleni pomagači kroz zabavne radionice iz prve ruke saznati što sve sadrži jedan radni dan malenog vilenjaka.

Minipolis 

Osim Elf school dnevnih kampova, MiniPolis je za zimski period pripremio i 5-dnevne Zimske kampove sa školom klizanja i prave pravcate božićne rođendanske pakete koji će se održavati u kući Djeda Božićnjaka i koji, također, uključuju klizanje.

U MiniPolisu će se tijekom adventskog perioda svakodnevno održavati božićne radionice i natjecateljske igre, snijeg će padati kad god mališani zažele, a za sve obitelji s Family Packom kao poklon smo pripremili gingerbread kućice za zajedničko ukrašavanje koja se, potom, kao jedinstvena uspomena nosi doma.

 Dječji advent u MiniPolisu bit će otvoren 3. prosinca, a detalje programa saznajte OVDJE.