Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dječje edukativne pjesmice na hrvatskom

Prije ili kasnije roditelji djeci krenu puštati zgodne pjesmice na engleskom na youtube kanalu jer ih ima velik izbor i zgodno su animirane. No kako djeca ne bi morala prvo naučiti englesku abecedu, upoznat ćemo vas i s hrvatskom ...

Potaknuti nedostatkom kvalitetnog video sadržaja na hrvatskom jeziku, "Dječje Pjesmice" su nastale kao plod suradnje nagrađivane skupine stručnjaka iz polja glazbe, obrazovanja i animacije. Među njima su Irena Popović - Diplomirani Odgajatelj, Frane Duilo - Magistar Glazbene Teorije i Glorija Oreb - Doktor Umjetnosti.

Lemonade3d Studio je za svoj rad u polju animacije osvojio preko 50 međunarodnih nagrada. Ohrabreni prethodnim pilot projektom "Mali&Mala" i uspješnim videom "Volimo Životinje", koji ima preko 4 milijuna pogleda, nastavio se razvijati koncept kvalitetnog, edukativnog i zabavnog sadržaja za najmlađe. Prestavljamo prvu od tri pjesmice, pod naslovom "Abeceda A-F". Ostale dvije pjesmice su u pripremi i vrlo brzo će biti puštene online. Svakako ćemo vas obavijestiti. Uživajte!
Dječje edukativne pjesmice na hrvatskom
Izvor: Youtube

Tekst: I. T.

Foto: youtube

Najnovije

Najpopularnije