Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dječji dani s bogatim programom za najmlađe

Zanimljive kreativne radionice, predstave za djecu, izložbe... ovog proljeća razveselit će djecu i roditelje koji traže dodatne izvore razonode i kulturnog sadržaja

U Westgate shopping centru od 11. svibnja očekujte raznolik program u sklopu Dječjih dana, a izdvajamo događanja najzanimljivija upravo najmlađima.

Mališane u četvrtak 11. svibnja očekuje kreativna radionica Buket prekrasan za Majčin dan. Uz pomoć animatora djeca će naučiti kako unikatnim buketom mami izmamiti suze radosnice za Majčin dan. Kreativne radionice održavaju se u igraonici Kid's World.

U četvrtak 25. svibnja mali umjetnici svoj talent mogu izraziti na radionici Akvarij od tanjura. Ribice svih boja i oblika zaplivat će uz pomoć mašte u improviziranom akvariju kojeg svaki kreativac može ponijeti sa sobom.

U predstavama djeca i roditelji mogu uživati već od nedjelje 14. svibnja u 16 h uz predstavu Znakovi za najmanje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Već sljedeći vikend 21. svibnja u 16 h i djeca i odrasli se mogu podsjetiti na poučne životne mudrosti iz predstave Basne.

Zabava se nastavlja i u lipnju kada će biti izvedena predstava Ninin svijet mjehurića, 11. lipnja u 16 h.

Pored programa za djecu, u drugom svibanjskom vikendu posjetitelji će moći uživati u Međunarodnoj izložbi mačaka te u Beauty EXPO vikendu gdje ih očekuju posljednje vijesti iz svijeta ljepote i zdravlja kao i lokalne i zdrave namirnice u sklopu Domaćeg kutka.

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije