Za vrijeme ljetnih praznika Udruga Praktikum organizira izlet na Medvednicu, točnije pet različitih planinarskih staza u pet dana na Sljemenu od 29.8. do 2.9.2016. i to za djecu između 7 i 13 godina.

Djeca će s voditeljima boraviti na svježem zraku, hranit će se "po domaće" u Lugarevoj kući gdje će ih svaki dan dočekati ručak u obiteljskoj atmosferi. Svaki dan uz planinarenje i igranje, prikupljat će se prirodni materijali i u sugestivnom šumskom okruženju izrađivati mala umjetnička djela na likovnim radionicama. Planira se posjet Medvedgradu i Rudniku Zrinski.

Vaše dijete će na ovaj način sklopiti nova prijateljstva (na planini se sve dijeli od čokoladice do zajedničkih napora prema cilju)!

Planinarenje zahtijeva disciplinu, kako tijela, tako i uma. Umjesto spavanja do podneva i boravka pred kompjuterom, ustajat će se rano i provesti tjedan u prirodi!

Djeca će upoznati planinarske staze i oznake, naučit će se orijentirati i snalaziti u prirodi, boravit će na svježem zraku te uz grupne igre, disciplinu i zabavu, svaki dan će se kreativno izražavati na likovnim radionicama, a grlit će i stabla i pričati s biljkama!

Maksimalno može ići 20 polaznika., a cijena paketa: 850,00 kuna

Detalje cijelog paketa ovdje

pet-dana-na-medvednici-za-djecu

Foto: Udruga Praktikum