Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Upoznajte se s IVF postupkom u novom TLC serijalu In Vitro. U očekivanju djeteta

Za sve one koji zbog nemogućnosti začeća razmišljaju o "in vitro" oplodnji započinje zanimljiv serijal na tu temu 20. veljače od 20 sati na TLC-u kanalu

TLC kanal pripremio je premijeru novog dokumentarnog serijala koji govori o najvećoj želji ljudskog bića, a istražuje ponekad kontroverznu temu in vitro op­lodnje. "In vitro. U očekivanju djeteta" prati emocionalne priče šest parova, koji su u različitim fazama postupka IVF-a, u svom krajnjem pokušaju da imaju dije­te. Serijal je iznimno poučan za sve koji razmišljaju o IVF postupku i donosi raz­ličita iskustva iz prve ruke.

Svi parovi su postupak oplodnje vodili u klinici Novum u Varšavi. Ova poljska klinika pomogla je brojnim parovima. Vodi se motom da svaki čovjek u određe­noj životnoj fazi treba liječničku pomoć, a oni je pružaju na samom početku, u trenutku začeća i stvaranja novog života.

Gledatelji će upoznati parove, njihove motive i dug i naporan proces koji su mo­rali proći do najveće sreće. U zadnje 3 epizode ćemo te iste parove susresti de­vet mjeseci kasnije, i vidjeti što se dogodilo.

Tekst i foto: TLC promo

Najnovije

Najpopularnije