Fitness trenerica Tammy Hembrow snimila je sladak trenutak između svoje djece. Trenerica na svom TikToku objavljuje različit sadržaj iz života, pa tako i videozapise svoje djece.

Na ovom videu njezin sin dao je mlađoj sestri svojeg omiljenog plišanog medvjedića, a onda je djevojčica učinila nešto što je oduševilo ljude.

Nakon što je malena djevojčica dobila bratovu igračku, odlučila je vratiti uslugu i dala mu nekoliko svojih omiljenih igračaka. Ovaj dirljiv video od objave pogledan je više od 15 milijuna puta, a gotovo sigurno će i vama izmamiti osmijeh na lice.

Hembrow je u opusu objave napisala da je ovo vjerojatno najslađi trenutak kojemu je svjedočila. Nakon objave, video je dobio mnogo komentara u kojima su ljudi pisali koliko su Tammyina djeca slatka.

"Kako je samo nježno držala medvjedića", "Kad vidiš ovakve prizore, znaš da si uspio kao roditelj", "Hvala ti što si podijelila ovaj trenutak s nama, predivni su", "Super mi je kako mu je donijela igračke i onda se na kraju i sama došla maziti", "Dugo nisam vidjela slađi trenutak između brata i sestre od ovoga", neki su od komentara.

izvor: index.hr