Kada je prije pet godina dobila prvo dijete Nikolina Minovska se povukla s modnih pista i posvetila obitelji, ali i drugim poslovima. Njezin je život postao još zahtjevniji nakon što je rodila drugog sina, no unatoč brizi o dječacima Nikoli i Noi, ali i brojnim poslovnim obavezama ova manekenka, koja je od 2016. u braku s vlasnikom Cammea, Vladimirom Minovskim, ipak uspijeva pronaći vremena za sebe.

'Moderna žena pred sobom ima veliki izazov – uskladiti majčinstvo i karijeru te uz to naći vrijeme za sebe. Ima dana kada sve ide lako i po planu, a ima i onih izazovnijih kad je potrebno posebno se potruditi za svoje rituale koje smatram od iznimne važnosti kako bih mogla dobro funkcionirati u danu. 'Vrijeme za sebe' potrebno je kao i važnost ljubavi prema sebi. Jer najprije se moramo pobrinuti za sebe kako bismo se mogli brinuti o drugima', otkrila je u razgovoru za Story.

7581.jpg
Goran Čižmešija Haljina Patrizia Pepe, cipele privatno vlasništvo

To "vrijeme za sebe" sada je, priznaje, nešto kraće no ranije, ali i dalje joj ostaje dovoljno prostora da se posveti sebi i njezi svog lica. 'Moje spremanje ovisi o tome radi li se o poslovnom sastanku s klijentom, izlasku u park s dječicom ili rođendanskoj proslavi. Ali brza sam u svakom slučaju. Unatrag pet godina, otkad sam postala mama, još i brža', ispričala je Nikolina koja se ponovno našla pred objektivom fotoaparata. Pristala je snimiti kampanju za jedinstvenu narukvicu Story x Borboleta u nekoliko nijansi, koju Story daruje čitateljima u novom rođendanskom broju, a na kioscima je od 1. lipnja.

Story21+Borboleta_1200x900(1)(1).jpg
Promo 

#storyxborboleta #storybday #storyslavi21

Pripremio Marko Banjavčić
Fotografije i styling Goran Čižmešija
Šminka Seka Kožul
Frizura Studio Marcela
Torta Magnolia Slastice