Djeca se vole maskirati, na neobičan način ukrašavati inače uobičajene i svakodnevne stvari pa uživaju u svakome događaju na kojem to mogu činiti. Iako možda mislite da je Halloween tipično američki praznik, nije važno, jer djeci je prilika da budu kreativna i da se pritom odlično zabave.

Staviti 'zastrašujuću' masku na lice, izdubiti bundevu i u nju staviti svijeću, ukrasiti svojim ručicama slastice, čuti neku zanimljivu priču - da, baš takve aktivnosti potaknut će njihovu maštu, a ako zabava bude u društvu vršnjaka - eto prilike za novim poznanstvima i da njihove socijalne i komunikacijske vještine dobiju svoj 'upgrade'.

DSC02465_.jpg
Minipolis 

Stoga, kako se mnogi klinci vesele upravo Halloweenu, ekipa iz MiniPolisa, prvoga dječjega grada, za vaše je mališane i ove godine organizirala luuudu zabavu. Naime, u MiniPolisu ih očekuje super zabavni Halloween Festival s mnoštvom tematskih radionica, evenata i nagradnih natječaja.

Djeca će u MiniPolisu tako, primjerice, ukrašavati čudnovate kolačiće, bojati strašne gips figure i izrađivati vesele duhove, a atmosferu će dignuti i najpoznatiji hrvatski mađioničar, Jozo Bozo, koji će 29. listopada u MiniPolisu izvesti svoj mađioničarski show.

MiniPolis će tijekom Halloween Festivala organizirati nagradne potrage, a novost za ovu godinu je i mogućnost rezervacije privatnog Hallowen partya u Mini Disco klubu koji je za ovu prigodu pretvoren u pravi pravcati Spooky Disco klub.

DSC02592_.jpg
Minipolis 

Halloween Festival u MiniPolisu počinje 27. listopada i traje do 31. listopada, a sadržaji su dostupni svima s bilo kojom od ulaznica za MiniPolis. Rezervacije dolazaka, kao i obično, nisu potrebne, a ulaznice je moguće kupiti online ili na recepciji MiniPolisa.

Mladim obiteljima posebno zanimljiva bit će Family Pack ulaznica uz koju će dobiti i bundevu koju mogu zajedno izrezbariti i ponijeti je doma kao jedinstven rekvizit i uspomenu iz prvog dječjeg grada.

 Više informacija o Halloween Festivalu možete saznati OVDJE.