Dugački školski praznici neminovno donose i pitanje koje neće zaobići niti jednog roditelja - kamo s djecom u sparnim ljetnim tjednima dok niste na godišnjem odmoru ili kod svojih?

Pobjednička, win-win kombinacija djecu bi trebala zaokupljati tijekom cijelog dana, a roditeljima omogućiti da bezbrižno obavljaju svoje poslove znajući da su im djeca na sigurnom i da se lijepo provode.

Kroz zadnjih nekoliko godina ljetni kampovi postali su pravi hit, a MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, sada je osmislio ljetni kamp namijenjen svima koji ne žive u glavnom gradu!

mp_djeca_tramvaj_2.jpg
Minipolis 

Ako već niste čuli za njega, MiniPolis je minijaturna replika stvarnog grada koja je u potpunosti izgrađena samo za djecu koja u njemu mogu biti što požele - policajci, piloti, vatrogasci, trgovci, poštari, liječnici.

MiniPolis je do sada uspješno održao cijelu seriju sezonskih kampova, prvenstveno za zagrebačke mališane, ali ovog ljeta će održati i 5-dnevni Ljetni kamp sa spavanjem, osmišljen za mališane iz čitave Hrvatske koji će tako dobiti priliku upoznati ne samo MiniPolis, već i Zagreb.

Ljetni kamp u MiniPolisu uključuje desetak edukativnih radionica, cjelodnevnu animaciju i pratnju stručne odrasle osobe, 5 obroka dnevno i spavanje u hotelu, a djeca će Zagreb upoznati kroz nekoliko dnevnih izleta, među kojima su izlet u Zoološki vrt grada Zagreba, izlet na gornji i donji grad, izlet na Sljeme, posjeta Tehničkom muzeju i vožnja ZET-ovim tramvajem koja će mnogim mališanima biti prva u životu.

mp_kamp_zagreb.jpg
Minipolis 

Kako je broj mjesta polaznika ograničen, a termini se brzo popunjavaju - iz MiniPolisa poručuju kako bi bilo dobro da svi zainteresirani svoja mjesta rezerviraju što prije, a to će najbrže napraviti putem njihove web stranice.