Lošinj, točnije hotel Manora**** u mjestu Nerezine, ugostio je vježbače joge i rekreativce koji su iza sebe poželjeli ostaviti stres i svakodnevicu. Svjesni koliko priroda opušta i iscjeljuje, posebno u kombinaciji s drevnim znanjima joge, 50-ak polaznika je pod vodstvom učiteljice Senke Ljubić učilo kako postići unutarnju ravnotežu. Uz jogičke balanse učilo se i kako osvijestiti unutarnje i vanjske sile koje nas pokušavaju izbaciti iz ravnoteže te vježbali unutarnje stanje koncentracije, smirenosti i prilagodljivosti.

Zelenilo bilja i stabala te plavetnilo mora odmorilo nam je oči, zvukovi prirode opustili nas od uobičajenih, često uznemirujućih zvukova gradske vreve, svjež zrak potaknuo pročišćavajuće funkcije našeg tijela.

Uz jogu na plaži, satove relaksacije, vježbe disanja i face yoge, ali i kroz hiking na Osorčici, jednoj od najatraktivnijih planina hrvatskih otoka, podsjetili smo se na vlastitu snagu, napunili baterije i pripremili se za izazove svakodnevice. Jer, ponekad je samo važno – predahnuti!

Zavirite u galeriju i pogledajte kakva je bila atmosfera Sensa Yoga Retreata:

Dražen Kokorić sensa