Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adele napisala album za sina Angela: 'Mislim da 9-godišnjak ne može razumjeti moje razloge za razvod'

Pjevačica Adele je singlom 'Go easy on me...’ najavila izlazak novoga albuma koji je u cijelosti posvetila svome sinu, kako bi mogao u svojim dvadesetima razumjeti zašto se odlučila za razvod

 adele

Adele je, nema sumnje, kraljica balada, pjesama o emotivnim odnosima, a nakon njezina razvoda braka mnogi jedva čekaju čuti album koji čak nazivaju 'albumom razvoda'. U posljednjem intervjuu za Vogue, pjevačica priznaje kako je inspiraciju za mnoge pjesme s novog albuma pronašla u svome razvodu i emocijama koje su proizašle iz raskida.

No ne samo to, govori o tome što za nju znači biti majka i kako je album, kojega najavljuje singlom 'Go easy on me...’ posvećen njezinom 9-godišnjem sinu, da jednoga dana, kada bude stariji, može razumjeti razloge zbog kojih se odlučila na razvod.

Adele se od svoga supruga Simona Koneckij razvela 2019., a danas Simon živi na imanju preko puta njezina, a njih dvoje imaju podijeljeno skrbništvo nad Angelom.

'Razlog zašto sam se odlučila za razvod bila je težnja za mojom vlastitom srećom. Ako Angelo doista vidi da sam sretna, možda sebi uspijem oprostiti što sam ga indirektno povrijedila', govori Adele za Vouge i objašnjava kako je muči osjećaj krivnje jer je i sama dijete razvedenih roditelja te da zna kroz što njezin sin trenutno prolazi.

'Pogotovo je teško djetetu objasniti kad nema neprijateljstva i nije se dogodilo ništa 'značajno tragično'', objašnjava Adele.

Adele, koja se već dugi niz godina bori s tjeskobom, odlučila je sa svojim sinom otvoreno razgovarati o svim promjenama koje su im se dogodile u životu.

'On ima toliko pitanja za mene na koja jednostavno ne mogu odgovoriti jer ne znam odgovor', kaže Adele. 'Zašto ne možemo živjeti zajedno? Zašto ne voliš više mog tatu? Ja mu tada odgovaram da volim njegovog tatu, ali da više nisam zaljubljena. Mislim da devetogodišnjak ne može razumjeti moje razloge za razvod'.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije