Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sin Ide Prester pao s visine od metar i pol: 'Ništa nam neće ovo ljeto pokvariti'

Ida Prester otkrila je da je njezin sin imao nezgodu, točnije da je pao s platoa u park, no srećom, prošao je samo s lakšim ozljedama

Ida Prester jedna je od onih koji su uvijek iskreni, na društvenim mrežama ne skrivaju ništa i vole komunicirati sa svojim pratiteljima. Uz poslovne suradnje, koncerte i slično, ova pjevačica često progovara i o obitelji. Glavni glumci u tim pričama često su njezini sinovi Rio i Roko, koji srca osvajaju na prvu. Nažalost, nisu uvijek lijepe priče u pitanju. Tako je Ida sada podijelila da je starijem sinu Roku napukla ruka tijekom igre na otvorenom, no ni to ga nije spriječilo da nastavi uživati u ljetnim radostima.

'Rukica je napukla, Roko je prije par dana pao preko platoa dolje u park. Metar i pol visine, ograđeno niskim zidićem, klasika. No ništa nam neće ovo ljeto pokvariti, tri tjedna gipsa, mogli smo i gore proći. Sve su to lekcije... Pusa od nogometne reprezentacije naše zgrade. Za Olimpijadu spremni', napisala je domaća pjevačica koja već neko vrijeme, u punom smislu te riječi, uživa u ljetu.

View this post on Instagram

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Nikada nije skrivala koliko joj je bitno da joj se sinovi igraju što više na otvorenom. 'Slobodna igra. Ne vole komplicirana pravila, natjecanja, treninge.. nikakva struktura im nije draga, zasad. Samo ih pusti u parku ili doma među igračke, sami će se zabaviti', ovako je jednom prilikom opisala njihovo slobodno vrijeme za Story.hr.

Ranije je za isti portal pričaka i kako stiže uskladiti sve obaveze s privatnim životom. 'Ne znam ni ja. To mi je ipak prioritet broj jedan. Radim puno, ali oko 16 sati sve prestaje i posvećujem se samo njima. U zadnje vrijeme zaspemo zajedno u pola 10 navečer, ne izdržim ni minute dulje. Jako je naporno biti dobar roditelj, posebno uz posao. Trudim se svim silama, ali me baš slomi navečer, nisam stigla ni epizodu ničega pogledati već mjesecima', tada je rekla.

Tekst: Story.hr
Foto: Instagram 

Najnovije

Najpopularnije