Kako su mjere popustile, a društveni se život pokrenuo i glazbenici su počeli sa svojim nastupima. Jedna od majki, koja je donedavno većinu svog vremena provodila sa svojom djecom, pjevačica Pamela Ramljak, također se vratila na posao pa su joj vikendi uglavnom zauzeti svirkama. U razgovoru za Story.hr otkrila je kako joj teško pada odvajanje od kćeri Marije, koja će uskoro napuniti godinu dana, i 4-godišnjeg sina Antuna.

'Ona je sad u najslađem periodu, kao moj mali priljepak. Sve oponaša što radi brat, stalno puže za mnom, toliko je slatka, stalno se smije. Baš je neka pozitivna bebica i bojim se da ne propustim nešto. I znam da je to jedino bitno u životu, ali naravno mora se raditi. Zbog toga se sa suprugom dopisujem cijelu noć, on mi šalje fotografije dok ne zaspe, a onda i kada spavaju isto. Teško je to uskladiti, ali srećom moj posao ne zahtijeva puno odvajanja, znači to su samo vikendi', objasnila je Pamela.

View this post on Instagram

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Glazbenica je rekla da je zapravo važna dobra organizacija, a kako joj i suprug Mladen ponekad radi vikendom, moraju se dobro uskladiti te im često pomaže suprugova sestra.

Na pitanje kako joj je prošla pandemijska godina, Pamela je odgovorila: 'Imam osjećaj kao da sam negdje izgubila godinu. Vjerojatno se tako svi osjećaju. Proletjela je brzo i hvala Bogu da sam imala nju u životu, inače bi mi to bila potpuno izgubljena godina. Ona me okupirala, ona i brat joj. Bila sam u tom nekom filmu. Inače, kada me netko pita koliko imam godina, uvijek si smanjim za godinu jer mi se sve to jednostavno izgubilo.'

Tekst: Lucija Bogdanić

Foto: Instagram