Tvrtka koja se bavi socijalno korisnim radom 'Make Give Live' sa sjedištem na Novom Zelandu na svojim je društvenim mrežama u nedjelju zahvalila vojvodama od Sussexa, 39-godišnjoj Meghan Markle i 36-godišnjem princu Harryju koji su učinili dvostruko dobro djelo. Pomogli su ovoj tvrtki i u ova pandemijska vremena pomogli njihov kretivni rad, otkupivši od njih 200 pletenih dječjih kapica, a potom su te kapice donirali inicijativi 'I Got Your Back Pack' kao rođendanski poklon u čast svoga sina Archieja koji je napunio dvije godine.

View this post on Instagram

A post shared by Make Give Live (@makegivelive)

U videu pod naslovom 'Archiejev rođendanski poklon djeci u NZ-u', osnivačica 'Make Give Live' Claire Conza objasnila je kako će kape biti dio IGYBP ruksaka, koji majkama i djeci, koji bježe od obiteljskog nasilja osigurava najnužnije stvari. 'Hvala Meghan i Harryju, vojvotkinji i vojvodi od Sussexa, i naravno Archieju na izdašnoj donaciji ovih 200 kapica vašim prijateljima s drugog kraja svijeta. Sretan rođendan Archie!', poručila je Conza.

View this post on Instagram

A post shared by Make Give Live (@makegivelive)

Meghan i Harry su također u prosincu 2020. pomogli tvrtci 'Make Give Live' sličnom donacijom. 'Rekli su da žele pomoći našim članovima da nastave uživati u međusobnom stvaranju, povezivanju i podržavanju, što nikada nije bilo toliko važno kao sada', poručili su iz organizacije na Instagramu.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram