Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Chiara stigla kući iz rodilišta i otkrila kako je rodila. Ljudima nije jasno kako je uvijek tako dotjerana

Chiara Ferragni i Fedez ne prestaju dijeliti sretne obiteljske trenutke, otkako im se rodila kćerkica Vittoria, koju je napokon upoznao i trogodišnji brat Leo

 Chiara Ferragni i Fedez

Posljednjih dana Instagram profil jedne od najpopularnijih modnih influencerica, Chiare Ferragni, potpuno je 'porozio'. Otkako je prije nekoliko dana, točnije 23. ožujka, rodila kćerkicu Vittoriu, odijeva ju u roza kombinacije ili pak one s roza detaljima. Malena je tako nedugo nakon rođenja nosila odjeću s maminim potpisom, nježno roza odjelce s printom oka, koji je ujedno i logotip Chiarina brenda. Tada, još dok su bile u bolnici, i ona sama je nosila pidžamu u istoj boji, s istim uzorkom kao i njezina curica. I nakon što su došle kući, malena Vittoria i dalje nosi isključivo mamin brend te već sada utječe na modne odabire drugih beba. Naime, Chiara je već najavila da će se komadi koje odijeva bebi, uskoro moći kupiti, a mi nimalo ne sumnjamo da će mnoge mame upravo njih odabrati za svoje bebice.


Osim toga, jučer ju je po prvi put vidio i njezin stariji brat Leo, nakon što su stigli kući iz rodilišta, a mama Chiara i tata Fedez ne prestaju dijeliti njihove sretne obiteljske trenutke.


Na tim snimkama uglavnom možemo vidjeti Chiaru s make-up-om, s kojim bi da nije tek rodila i da u Italiji ne vlada lockdown, slobodno mogla u kakav večernji izlazak. Upravo zato mnogi se pitaju kako stigne stalno biti dotjerana, ali i kako je rodila. Naime, influencerica je svoje drugo dijete na svijet donijela u privatnoj klinici u Milanu, Clinica Mangiagalli, odjel Santa Caterina. Osim što je i tada stalno bila tip top sređena, od šminke do outfita, Chiara je pričala i o svom porođaju. Otkrila je da je rodila posve prirodno i da je sve bilo baš prekrasno, a kasnije je Fedez u zahvalama cijelom osoblju klinike, otkrio i da je dobila epiduralnu anesteziju. Sve to, ako i prvi dani uz suprugu i kćerkicu potpuno su raznježili Fedeza, koji je držeći malenu Vittoriu u naručju, samo plakao. Osim toga, i on je prisustvovao porođaju, što je dodatno uzburkalo njegove emocije.

View this post on Instagram

A post shared by FEDEZ (@fedez)

Tekst: J. S.
Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije