Prošlo je nešto više od mjesec dana otakako su slavni supružnici John Legend i Chrissy Teigen izgubili nerođenu bebu. Bivša manekena morala je roditi u 20. tjednu trudnoće, zbog krvarenja koje liječnici nisu uspjeli zaustaviti. Tada je dirljivom objavom na Instagramu objavila što im se dogodilo i koliko su teško podnijeli tu tragediju. Otkrila je i da su, za razliku od prvih dviju trudnoća, kada je nosila kćerkicu Lunu i sinčića Milesa, ovoj bebi nadjenuli ime još u tijeku trudnoće. Nazvali su ga Jack i sada su napravili posebnu posvetu, kako bi uvijek bio dio njihove obitelji.

Naime, supružnici su na unutarnjoj strani podlaktice tetovirali ime svoje nerođene, preminule bebe. Premda oni sami još uvijek nisu podijelili fotografije tetovaža, tatoo majstor koji ju potpisuje, zahvalio im je na povjerenju te napisao da je njegovo srce uz njih i da im šalje ljubav.

View this post on Instagram

JACK @chrissyteigen @johnlegend My heart is with you, sending you all the love! . . . . . #love #jack #tattoo #tattoolove #singleneedle #freehand #script

A post shared by winterstone (@winterstone) on

Tekst: J. S.

Foto: Instagram