Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki dan za Anu Rucner i Vladu Kalembera

Proslava rođendana za svako je dijete od velikog značajna, a 14-godišnjem Darijanu, sinu Ane Rucner i Vlade Kalembera, najvažnije je da se ne iznevjeri tradicija. A da se to ne dogodi, pobrinuli su se njegovi roditelji koji su i ...

U domu glazbenice Ane Rucner ovih je dana posebno veselo, jer je njezin sin Darijan, kojeg je dobila u braku s pjevačem Vladom Kalemberom, proslavio 14. rođendan. Iako je ovaj nešto posebniji od prethodnik, jer se zbog pandemije koronavirusa događa u "novom normalnom", jedna tradicija nije iznevjerena.

"Moj sin rođen je krajem kolovoza pa već tradicionalno slavimo na otoku Pagu. Od njegova rođenja taj dio ljeta provodimo na otoku" rekla je glazbenica Ana Rucner za Story.hr. Na Darianov poseban dan pridružio mu se i otac te Anin bivši suprug, 67-godišnji Vlado Kalember: "Njegov tata i ja smo ga izveli na ručak, a kasnije se na otvorenom podružio i s nekolicinom svojih otočkih prijatelja", rekla je Ana.

"Malo drugačiji ročkas, ali nama je uvijek zabavno", napisala je Ana ispod fotografije na Instagramu, na kojoj oboje nose maske.

U odnosu na prijašnje godine i prethodne proslave, ovog puta sinčić je zadovoljan i manjim slavljem jer je i dalje ostao u kontaktu s prijateljima s kojima se i inače druži. Međutim, majka ga je dodatno razveselila simpatičnim poklonom: "Kupila sam mu kacigu za svoj romobil koju je jako želio", a nadodala je kako se Darianu ostvarila još jedna velika želja: "Dobio je i mamu i tatu na okupu što njemu znači više od bilo kojeg materijalnog poklona. Od kada se rodio njegov rođendan provodimo u troje, to je naša tradicija i s veseljem ju održavamo", otkrila je Ana za Story.hr. Naime, Vlado i Ana nisu u braku od 2014. godine, ali imaju izvrstan odnos, što njihovom Darijanu znači više od svega.

Fotografije: Instagram

Najnovije

Najpopularnije