Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zasladite svoja osjetila u prvom hrvatskom Muzeju čokolade

Ljubitelji čokolade došli su na svoje. U našem glavnom gradu otvoren je prvi hrvatski muzej te neodoljive slastice i vjerujemo da će biti pravi hit za sve nas sugrađane, ali i za brojne turiste

Muzej čokolade Zagreb je tematski park posvećen čokoladi, njenom povijesnom, geografskom i kulturološkom značaju. Kroz interaktivan pristup vodi posjetitelje na put kroz vrijeme i prostor, podražavajući im osjetila vida, mirisa, dodira, sluha i naravno okusa.

Svim ljubiteljima čokolade u trgovini Muzeja nudi se prilika za kupnju proizvoda iz asortimana malih hrvatskih čokolatijera. Želja je da se lakše povežu istinski zaljubljenici u čokoladu s iskusnim proizvođačima ove iznimne namirnice.

Muzej je službeno otvoren 25. studenog ove godine na adresi Varšavska 5, a radno vrijeme mu je svaki dan od 10 do 22 sata. Djeca do četvrte godine imaju besplatan ulazak, djeca od 4 do 18 godina plaćaju 40 kn, a odrasli 60 kn. Sve ulaznice uključuju degustacijski paket s 9 oblika kvalitetne čokolade. Sadrži kakao u zrnu, kakao liker (100% čokolada) i tamnu čokoladu. Uz paket dolazi i žličica kojom se kuša tekuća čokolada na još četiri lokacije u muzeju.

Cijena grupe za odrasle je 55 kn po osobi, a za djecu je 35 kn. Popust na grupu se ostvaruje ako je u grupi više od 25 ljudi, a u muzej istovremeno može ući 15 ljudi iz grupe. Vođene ture kreću od siječnja 2020. i za njih se treba najaviti na mail [email protected]

Tekst i foto: FB Muzej čokolade, I.T.

Najnovije

Najpopularnije