Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenada rodila na podu kupaonice, a da nije ni znala da je trudna!

Svako toliko čujemo za takve slučajeve i pitamo se kako je to moguće? No, i ovaj slučaj australske manekenke Erin Langmaid potvrđuje da se to može dogoditi. Ova se 23-godišnjakinja, naime, porodila u kupaonici, a nije imala pojma ...

Erin je otišla na toalet, a deset minuta kasnije u naručju je držala kćerkicu, piše Daily Mail, a prenosi Story.hr. Manekenka tvrdi da nije mogla niti zamisliti da je trudna jer je pila kontracepcijske pilule, a nije imala nikakve simptome 'drugog stanja' poput mučnine, povećanog apetita, pa ni - trudničkog trbuha. Osim toga, za vrijeme trudnoće za koju nije znala, manekenka je cijelo vrijeme radila, ali i uzimala kontracepciju.

'Ništa nije ukazivalo na to da je naša kćer ovdje. Bio je to najveći šok u našim životima', rekli su novinarima manekenka i njezin dečko, Dan Carty, koji je čuo da se nešto događa u kupaonici, a kad je ušao imao je što i vidjeti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The hardest week of our lives, you are my rock. And now you are Isla’s. 2 years with you ?

Objavu dijeli Erin Langmaid (@erinlangmaid)

'Čuo sam vrisak, otrčao sam i otvorio vrata jer sam se zabrinuo za Erin, a onda sam vidio bebu i pomislio: Čekaj malo, dvije su? Bio sam preplašen', kazao je Dan. No, za mladi je par porod bio tek prvi šok. Nakon što se rodila, 3.6 kilograma teška djevojčica kojoj su dali ime Isla, prestala je disati. Nakon što je poplavila, Dan je u panici pozvao Hitnu pomoć koja je njihovoj kćeri spasila život. Novopečena majka tvrdi da nije bilo načina da ranije sazna da je trudna, ali su bez obzira na to ona i partner s oduševljenjem dočekali ulogu roditelja i malenu Islu. 'To je naš život i ne bismo ga mijenjali', slažu se manekenka i njezin partner, koji svakodnevno s obožavateljima dijele slatke roditeljske 'muke'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

“Dad asked me to ask you if we really needed to spend $40 on that weird rug thing hanging from the wall?”

Objavu dijeli Erin Langmaid (@erinlangmaid)

'Najteži tjedan u našim životima. Ti si moja stijena, a sada si i Islina', napisala je mlada majka ispod dirljive obiteljske fotografije na kojoj novopečeni roditelji poziraju s prinovom.

Tekst: Story.hr

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije