Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako tinejdžerima postaviti granice i pritom sačuvati živce?

Besplatno predavanje za roditelje u organizaciji Psihoteke i Knjižnice Medveščak - "Kako tinejdžerima postaviti granice i pritom sačuvati živce?".

Nekim obiteljima adolescencija prođe lagano i bez velikih turbulencija uz blagi povjetarac, a nekima kao da je kamion prošao kroz kuću i ostavio samo ruševine. Ako vam to zvuči poznato, posjetite besplatno predavanje u organizaciji Psihoteke i Knjižnice Medveščak – „Kako tinejdžerima postaviti granice i pritom sačuvati živce?“

Što učiniti kada ne znate što učiniti?

Što to znači postaviti granice? Koja je formula dobrog odgoja? Zašto je važno mijenjati svoj pristup, a ne tinejdžera? Odgovore na ova i još mnoga pitanja potražite na predavanju namijenjenom svim roditeljima i onima koji će to tek postati.

Voditelj je Dubravko Šokčević, socijalni pedagog, transakcijski analitičar i otac troje djece s dugogodišnjim iskustvom u edukativno – savjetodavnom radu s djecom, mladima i odraslima.

Predavanje će se održati u četvrtak 5. prosinca u Knjižnici Medveščak (Trg žrtava fašizma 7) s početkom u 18:30h.

Ulaz je besplatan!

*Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je svoj dolazak potvrditi najkasnije do 3. prosinca na e-mail: [email protected]

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije