Zabavom u pidžamama u srijedu, 11. rujna, otvoren je IKEA noćni klub, jedini noćni klub na svijetu koji slavi dobar i kvalitetan noćni san. Zabavi u pidžamama pridružila su se i poznata lica iz hrvatskog javnog života, među kojima i glumica Petra Kurtela te najpoznatiji hrvatski plus size model, Lucija Lugomer.

zabavom-u-pidzamama-otvoren-ikea-nocni-klub

Nesvakidašnju zabavu za koju nije bilo potrebno ustati iz kreveta, začinio je nastup stand-up komičara, Peđe Bajovića, a vlasnici najoriginalnijih pidžama osvojili su prigodne nagrade. Glazbenim hitovima gošće i goste DJ Rea je ipak uspjela podići na noge, a uz švedske specijalitete, među kojima se isticao omiljeni IKEA losos pripremljen na nekoliko načina, uzvanici su uživali i u šarenim koktelima.

zabavom-u-pidzamama-otvoren-ikea-nocni-klub

Tijekom zadnjih 50 godina globalni prosjek sati spavanja pao je sa 8 na tek nešto više od 6 sati, što može imati vrlo ozbiljne posljedice, poput otežanog pamćenja, sposobnosti razmišljanja i obrade informacija.Tvrtka IKEA odlučila je zato otvoriti IKEA noćni klub na kojem svi zainteresirani uz pomoć stručnjaka mogu saznati tajne kvalitetnog sna. Tijekom vikenda, 14. i 15. rujna, održat će se i radionica, koju će voditi Ana Nasteski, fizioterapeutkinja specijalizirana za trudnice i djecu, koja će pojasniti kako postići zdravo spavanje kod djece – od novorođenčadi do školaraca. Pozivamo sve svoje sugrađanke i sugrađane da nam se pridruže u IKEA noćnom klubu“, istaknula je Martina Maček Martinović, voditeljica iskustva kupovine u robnoj kući IKEA Zagreb.

zabavom-u-pidzamama-otvoren-ikea-nocni-klub

U sklopu festivala održat će se i prvo zajedničko spavanje u robnoj kući IKEA Zagreb, u noći s 21. na 22. rujan. Ova zabava, koja je već održana u brojnim robnim kućama IKEA diljem svijeta, sada će po prvi puta biti i u Zagrebu, a svi koji žele, mogu se od 12. do 17. rujna u robnoj kući IKEA Zagreb prijaviti na sudjelovanje.

IKEA festival posvećen dobrom snu održava se do 22. rujna u robnoj kući IKEA Zagreb, a više informacija o aktivnostima i prijavama moguće je pronaći na IKEA internetskoj stranici.

zabavom-u-pidzamama-otvoren-ikea-nocni-klub

Tekst i foto: press