Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znanstvene radionice za djecu u Njivicama

Znanstvene radionice u režiji National Geographic Hrvatska s atraktivnim zadacima i pokusima ispunit će vrijeme mališanima tijekom odmora.

Ako ljetujete na Krku svakako povedite svoje mališane u Njivice 21. i 22. srpnja od 14 do 16 sati na znanstvene radionice u režiji National Geographic Hrvatska. Atraktivni zadaci i pokusi ispunit će vrijeme vašim mališanima tijekom odmora, a kroz igru i praktičan rad djeca će s lakoćom savladati dijelić znanosti kroz teme iz raznih područja koje obrađuje i National Geographics Hrvatska. Djecu će u  igri i učenju poučavati i pratiti stručni animatori, osposobljeni za tematiku koju predaju, a zanimljivim detaljima potaknut će ih da upoznaju svijet oko sebe i postanu budući čitatelji kvalitetnog štiva. Znanstvene radionice temom će pratiti i atraktivna događanja na otoku Krku koje svakako  morate doživjeti, a gost radionica je glavni urednik National Geographic Hrvatska Hrvoje Prćić.

Mjesto, datumi i teme radionica:

→  21. srpnja – Rimska antika, 14:00 do 16:00 sati, Lounge bar Plava terasa, Njivice Hotels and Camp Resort

Djeca će naučiti kako se slaže tradicionalna rimska odjeća toga i lovorov vijenac, kroz igru će savladati i rimske brojeve, a edukatori i glavni urednik National Geographic Hrvatska upoznat će ih s djelićem civilizacijskih tekovina i izuma drevnih Rimljana, kao što su katapult i vodovod (akvadukt). A imat će priliku sami izraditi maketu akvadukta.

→  22. srpnja - Festival sladoleda, 14:00 do 16:00 sati, Lounge bar Plava terasa, Njivice Hotels and Camp Resort

Na radionici će djeca na zabavan način naučiti kako se radi sladoled te koje sve sastojke mogu koristiti u izradi istog.

Više informacija saznajte na stranicama:

www.visit-omisalj-njivice.hr

marberavillas.com

22. srpnja - Festival sladoleda

Uz radionicu najomiljenija ljetna slastica u Njivicama ima i vlastiti festival u Njivice Hotels and Camp Resortu

Više informacija saznajte na stranicama:

www.visit-omisalj-njivice.hr

marberavillas.com

Marbera Flora Green Villas, Njivice, Otok Krk

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije