Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvorenje igraonice u Trešnji okupilo poznate roditelje

Novo cool mjesto za djecu u Zagrebu zapravo je samo sjajno uređeno već dobro poznato mjesto za sve male i velike ljubitelje sjajnih predstava

U ugodnom ambijentu novouređene igraonice u kazalištu Trešnja, sinoć su se okupili brojni uzvanici i poznati roditelji iz hrvatske javnosti, sa svojom djecom. Uz priliku da provedu Valentinovo i sa svojim najmlađima, uzvanici su mogli uživati u Cukeraj slasticama i torti, šampanjcu te glazbenoj izvedbi mlade Petre Antolić u pratnji na klavijaturama. Djecu je animirala Iva Zeljko uz kreativnu radionicu na kojoj su izrađivali ukrase i čestitke za Valentinovo.

Svečano otvorenje Trešnjine igraonice nisu propustili ni poznate osobe iz hrvatske javnosti kao što su Petra Kurtela s partnerom Igorom Banovićem, Ana Miščević u pratnji sina Mila i njegove prijateljice Kiare, Amar i Alma Bukvić sa sinom Amanom, Krunoslav Klabučar sa sinom Kristijanom, te brojne mame s hrvatske blogerske scene.

Rođendani, radionice, zabava

U moderno uređenoj igraonici u Trešnji održavat će se dječji rođendani, kao i zanimljive, edukativno-kreativne radionice. Igraonica obiluje nježnim, pastelnim nijansama i skandinavskim, minimalističkim dizajnom, a za većinu namještaja zaslužni su brendovi Chair4u i Beebee Design.

Tekst: press Foto: Damil Kalogjera

Najnovije

Najpopularnije