Ovo moraju znati roditelji koji nemaju vremena biti bolesni! A spašava i noću, kad dijete dobije temperaturu

Zaboravite na klasične hladne obloge s mokrim ručnicima i stalno mijenjaje istih!

Shutterstock

Odrasli ljudi, a posebno roditelji, nemaju luksuz biti bolesni, pa – umjesto da se odmaraju kad ih 'uhvate' glavobolja, migrena i povišena temperatura – nastavljaju raditi na autopilotu. Preopterećenost obvezama ionako dovodi do iscrpljenosti, no kad se užurbani ritam spoji sa spomenutim boljkama, svima je samo jedno u glavi - kako se što prije vratiti u normalu? Frescopad hladni gel oblog za djecu i roditelje svojim inovativnim dizajnom i trenutačnim hlađenjem praktično je rješenje protiv povišene temperature, glavobolje i migrene. U trenutku kad se suočavate s nelagodom, jednostavno stavite Frescopad i nastavite s danom. Ovaj proizvod, međutim, 'zlata vrijedi' i noću, primjerice kad dijete dobije temperaturu. Umjesto da se mučite s klasičnim hladnim oblozima, tj. mokrim ručnicima i stalnim mijenjanjem istih, stavite Frescopad i mirni ste jer djeluje (hladi) cijelu noć.

Promo 


Naime, ovaj gel s visokim udjelom vode aktivira se u dodiru s kožom, stvarajući trenutačan osjećaj hlađenja. Jednostavno stavite Frescopad na čelo ili na drugo pogođeno područje i prepustite se trenutnom hlađenju. Ovaj oblog omogućuje vam da se opustite i nastavite s dnevnim aktivnostima, bez brige o čestom mijenjanju obloga.
Jedna od najvažnijih značajki Frescopada je njegova sigurnost. Hlađenje je prilagođeno tjelesnoj temperaturi, što znači da ne dovodi do pretjeranog pothlađivanja – hladi onoliko koliko je potrebno. Oblog se nježno prianja uz kožu, bez izazivanja iritacija, što ga čini idealnim za sve.
Frescopad možete pronaći u dm drogerijama i svim ljekarnama, dok je u Medikoru trenutačno aktualna odlična 3 + 1 gratis ponuda. Za više informacija, zapratite Frescopad profil na društvenim mrežama.