Prva linija prirodne obrane za uho, grlo i nos!

Gotovo svaki roditelj zna koliko su iscrpljujuće ponavljajuće virusne infekcije kod djece, osobito u hladnijim razdobljima godine. Školska i vrtićka godina tek što su počele, a već ste se našli na bolovanju ili u čekaonici kod liječnika.

Promo

No, postoji rješenje koje može pomoći vašoj obitelji!

Pomoć u smanjenju čestih posjeta liječnicima?

Ako se vi ili vaše dijete suočavate s ponavljajućim virusnim infekcijama uha, grla i nosa, pravo je vrijeme da isprobate PROblis. Posebnost PROblisa je što je njegova učinkovitost potvrđena kliničkim istraživanjima*, a njegova formula se pokazala učinkovitom kada je u pitanju niz stanja kao što su:

● smanjenje učestalosti akutne upale srednjeg uha
● smanjenje ponavljanja uobičajenih virusnih infekcija gornjih dišnih puteva
● manja upotreba antibiotika, antipiretika i protuupalnih lijekova
● vitamin D3 doprinosi djelovanju imunološkog sustava
Preporučuje se korištenje PROblisa 30 dana kako bi se korisne bakterije pravilno naselile u usnoj šupljini i pružile maksimalnu zaštitu.

Promo 

Ključno je ispravno uzimanje PROblisa!

PROblis se može koristiti u bilo koje doba godine, osobito ako vi ili vaša djeca imate česte upale uha, grla i nosa. Najoptimalnije je uzimanje tijekom sezona prehlada i gripa jer pruža dodatnu zaštitu imunološkom sustavu. Nakon tretmana antibioticima, PROblis može pomoći uspostaviti ravnotežu oralne mikrobiote čime podržava oporavak sluznice i smanjuje rizik od ponovnih infekcija.

PROblis se uzima jednom dnevno i to na način da se pastila polako rastopi u ustima, najbolje prije spavanja, nakon pranja zuba. Važno je ne žvakati, ne gristi i ne odmah progutati pastilu, kao i ne otapati ju u tekućini ili jogurtu.

Tijekom uzimanja PROblisa, ili neposredno nakon, ne bi se trebala unositi hrana ili tekućina, kako bi bakterije imale dovoljno vremena da naseljuju sluznicu usne šupljine i nazofarinksa. 

Promo 

Prva linija prirodne obrane za uho, grlo i nos!

Bakterijski soj Streptococcus salivarius K12 je prirodno prisutan u usnoj šupljini od rođenja te igra važnu ulogu u izgradnji prve linije prirodne obrane za uho, grlo i nos. Međutim, s vremenom se broj ovih korisnih bakterija smanjuje, stoga je korisno uzimati ih kroz dodatke prehrani kako bi se očuvala njihova zaštitna uloga u očuvanju zdravlja uha, grla i nosa.

PROblis dolazi u nekoliko varijanti prilagođenih različitim uzrastima:

PROblis Junior 1+: Prašak s okusom jagode, namijenjen maloj djeci nakon 1. godine života, kao i odraslima koji vole teksturu praška. Prašak se lako nanosi dudom, može se razmazati po usnoj šupljini prstom ili dati žličicom u malim količinama.
PROblis Kids +D3: Pastile s okusom jagode, pogodne za djecu koja mogu otapati tabletu (cuclati) i za odrasle.
PROblis +D3: Pastile s okusom mente, pogodne za odrasle i djecu koja vole okus mente.
Sve varijante sadrže istu količinu bakterijskog soja Streptococcus salivarius K12 i vitamin D3, a svako pakiranje sadrži 30 pastila ili vrećica praška.

Mame biraju PROblis s razlogom!

PROblis dodatak prehrani sadrži bakterijski soj Streptococcus Salivarius K12 kao pomoć kod čestih infekcija uha, grla i nosa. Može pomoći u smanjenju streptokoknih infekcija grla i drugih uobičajenih respiratornih virusnih infekcija dok vitamin D3 dodatno doprinosi djelovanju imunološkog sustava. Zvuči odlično, zar ne? To je zato što Problis jest odličan i to su prepoznale i brojne mame.

Naime, od ove godine Problis je dobio prestižnu oznaku “Odabrale mame” nakon što je odabran kao najbolji u kategoriji “Dodatci prehrani za jačanje imuniteta.” Oznaka “Odabrale mame” dodatno potvrđuje njegovu kvalitetu i zadovoljstvo korištenja proizvoda, jer su roditelji sami prepoznali PROblis kao vrijednu podršku zdravlju svoje djece.

PROblis je dostupan u Medikor webshop-u, specijaliziranoj prodavaonici i odabranim ljekarnama, a korisne savjete za jačanje imuniteta možete pronaći na Instagram profilu problis.uho.grlo.nos.

*Izvor: PROblis – kliničke studije o učinkovitosti | Medikor (shop-medikor.hr)