Omron Nami Cat: Slatka maca koja pomaže kod šmrkavih nosića

Povratak u kolektivne sredine poput vrtića, škola i ureda donosi neizbježne promjene, a s njima često dolazi i sezona prehlada, šmrkavih nosića i alergija.

Promo

U takvim trenucima, najvažnija je brza i učinkovita prva pomoć, a upravo tu na scenu stupa Omron Nami Cat – slatki inhalator koji dolazi u pomoć malim i velikim šmrkavcima!

Promo 

Osim što osigurava optimalnu terapiju i olakšava disanje, Omron Nami Cat svojim prijateljskim i simpatičnim dizajnom u obliku mace osvaja srca najmlađih. Dok su inhalatori često neomiljeno rješenje za djecu, ova slatka maca mijenja igru – terapija postaje zabavna, a šmrkavi nosići nestaju brže nego ikad. Djeca se tako lakše vraćaju svojim dnevnim aktivnostima i uživanju u igri s prijateljima.

Promo 

Za roditelje, ovaj inovativni uređaj donosi sigurnost, jer znaju da su njihovi mališani u dobrim rukama. Omron Nami Cat omogućava brzo i učinkovito oslobađanje dišnih puteva, što znači manje briga i više vremena za kvalitetno provođenje dana. Slatki izgled ove mace dodatno pomaže da inhalacija postane dio svakodnevne rutine bez suza i stresa.

Promo 

Ne samo da je ovaj inhalator efikasan, nego pruža i osjećaj sigurnosti i udobnosti, posebno u vrijeme kada je važno brzo se vratiti u normalan ritam. Omron Nami Cat je idealan izbor za kućnu prvu pomoć, a ujedno postaje i omiljeni prijatelj djece i roditelja.

Promo 

Zato ne čekajte – osigurajte si svog slatkog i učinkovitog saveznika u borbi protiv prehlada i šmrkavih nosića! Neka Omron Nami Cat postane nezaobilazan dio vaše obitelji i pomogne vam da se što brže vratite svakodnevnim obavezama.

Promo 

Sve informacije i savjete za odabir i korištenje inhalatora, možete pronaći u Omron vodiču koji je dostupan na Medikor blogu, a do kraja listopada, Nami Cat inhalator možete pronaći po akcijskoj cijeni na Medikor web shopu, specijaliziranoj Medikor prodavaonici te u određenim ljekarnama diljem Hrvatske. Široka ponuda Omron inhalatora iz Medikor asortimana pruža različite opcije i zadovoljava sve potrebe, što dodatno potvrđuju i BEST BUY nagrade za 2022. i 2023. godinu.

Cjelokupnu ponudu Omron proizvoda možete pogledati u Medikor specijaliziranoj prodavaonici, na lokaciji Tratinska 58, Zagreb ili na Medikor web shopu.

Pratite Medikor na društvenim mrežama: Facebooku, Instagramu i YouTube kanalu Medikor.