L'ADRIA STORY HALL OF FAME: Najveći red carpet događaj u Hrvatskoj i regiji održava se 10. godinu za redom!

Na najglamuroznijem celebrity događaju ove godine obilježava se deseta obljetnica dodjele nagrada 'Story Hall of Fame'

Promo 10 godina najpoznatijeg crvenog tepiha L'Adria Story Hall of Fame

L'ADRIA STORY HALL OF FAME održava se 6. lipnja i ove je godine u znaku broja 10 – moćnog broja - simbola svemira, novog početka i nove dimenzije u koju će magazin Story ući magično i glamurozno, te proslaviti 21. rođendan!

Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji redakcija magazina Story ugostit će nekoliko stotina zvijezda na najdužem crvenom tepihu.

Glavni partner Hall of Famea je kozmetički brend L'ADRIA inspiriran dubinom Jadranskoga mora koji će, u suradnji sa Storyjem, gostima omogućiti da 'urone' u novu dimenziju događaja za koji se u Hrvatskoj i regiji traži pozivnica više.

Promo 

Tijekom proteklih godina Story je, uz podršku partnera, nagradio brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag... U tom duhu Story nastavlja i ove godine, uz poziv čitateljima portala Story.hr da se uključe i daju svoj glas omiljenim zvijezdama.

Tradicionalno, Story će i ove godine dodijeliti i najveću nagradu – onu za životno djelo.

U novom izdanju L'ADRIA STORY HALL OF FAME donosi novu dimenziju zabave. Večer je to za koju dizajneri osmišljavaju najljepše kreacije jer regionalne i domaće zvijezde koje će prošetati crvenim tepihom žele zasjati u najboljem izdanju...

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana, te Opel, Braun i PPD Global (Keep Walking).

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku pripreme za L'ADRIA STORY HALL OF FAME koji se održava 10. godinu za redom...

Promo 

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija