VLAHO ARBULIĆ OTVORIT ĆE FOOD MARKET - vikend guštanja svim osjetilima

„Nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani“, davno je izjavio George Bernard Shaw, a proljetno izdanje Food Marketa idealan je događaj koji to i potvrđuje. Čekamo vas od 26. do 28. svibnja na terasi Centra Kaptol

Robert Gašpert food market 2023. svojim će nastupom otvoriti vlaho arbulić

Proljeće nikada nije bilo ukusnije jer je na ovom višednevnom gastro druženju, koje će ugostiti Centar Kaptol u zelenoj oazi svoje terase, svaki dan jedinstven zahvaljujući ponudi restorana koji će se izmjenjivati. Magnet za sve foodije je činjenica da restorani kao što su Tač i Klub Pojoda samo zbog Food Marketa izlaze iz svoga prostora, u kojem se uvijek traži mjesto više, te će se jelima s potpisom vrhunskih chefova predstaviti svima koji se žele počastiti nesvakidašnjim delicijama.

Robert Gašpert 

Restoran Frida i Magnolia slastice omiljene su adrese posjetitelja Centra Kaptol, a svoje će slane zalogaje i slastice, uz neke samo za Food Market osmišljene novitete, nuditi tijekom sva tri dana održavanja ovog gastro događaja.

Promo 

Majstori roštilja iz Chevo'sa oduševit će obožavatelje mesnih delicija, a steakhouse Marble će ekskluzivno na Food Marketu bogatim jelovnikom najaviti svoje skoro otvorenje.

Robert Gašpert 

Proljetnom Food Marketu pridružuje se i velikogorički restoran Chop Old House, a u sklopu njegove ponude posjetitelji će moći uživati i u druženju s poznatim chefom Marijem Mandarićem, odnedavno i plesačkom zvijezdom.

Promo 

Osim odlične ponude, posjetitelje očekuju i brojne zanimljive radionice, happy hour degustacije koje će se odvijati tijekom sva tri dana ovoga gastro druženja u zelenoj oazi terase Kaptol Dvor. Ovo je i odlična prilika za uživanje u istarskim okusima jer Mastercard na Food Market dovodi najbolje od Istre. Termine radionica u organizaciji partnera Food Marketa - Mastercarda, Metroa, Zvijezde, PPD-a, Jamnice i Gorenja - potražite na FB eventu događaja i društvenim mrežama.

Robert Gašpert 

Uz odličnu ponudu hrane Food Market će svim posjetiteljima servirati sjajnu atmosferu i zabavu.

Robert Gašpert 

Pozivnica da svirkom otvori proljetno izdanje Food Marketa u petak, 26. svibnja, od 19 sati prihvatio je Vlaho Arbulić, glazbenik koji vrhunskim izvedbama oduševljava publiku bilo da izvodi vlastite skladbe, koje potpisuje i autorski, ili covere svjetskih uspješnica.

Promo 

Za dobru atmosferu tijekom sva tri dana održavanja Food Marketa bit će zaduženi i Dj-i, a zvijezda subotnje večeri bit će zasigurno Mare Milin koja će za ovu prigodu fotografski objektiv zamijeniti DJ pultom.

Promo 

#dođigladan moto je i proljetnog izdanja Food Marketa – savršene lokacije za sve željne otkrivanja novih okusa i uživanja na otvorenom u dobrom društvu i sjajnoj atmosferi cijelog dana.

Promo 

Proljetni Food Market osmišljen je kao koncept koji svim posjetiteljima nudi finu hranu i sjajnu zabavu, i to petkom i subotom od 11 do 22 sata, a nedjeljom od 11 do 18 sati.

Promo 

Posjetite našu Facebook stranicu i Instagram. Čekamo vas od 26. do 28. svibnja na terasi Centra Kaptol.