TAKO JE DOBRO VIDJETI VAS OPET: Sanja, Marinko i Zec vraćaju se u Lisinski uz najveće hitove Novih Fosila

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski i ovog proljeća, 18. travnja, pripremamo vam spektakl za pamćenje uz najveće hitove Novih fosila koje će pjevati Sanja, Marinko i Zec.

Dražen Kokorić

Mi znamo gdje ćete biti u utorak, 18. travnja 2023. godine u 20 sati - na koncertu Sanje Doležal, Marinka Colnaga i Vladimira Kočiša Zeca koji će nas ponovno provesti kroz nezaboravne hitove grupe Novi fosili.

Iza ovog uzbudljivog i emotivnog okupljanja stoji brend Story koji će vam uz legendarni trojac pripremiti feštu za pamćenje.

Dražen Kokorić 

Bend čija popularnost dokazano ne prestaje obilježio je brojne generacije te uvijek priredio spektakularne koncerte. U Lisinskom je prošle godine uglas pjevalo gotovo 2000 ljudi, a Sanja, Marinko i Zec pružit će publici i ovaj put neponovljivu pozitivnu energiju, dozu nostalgije i večer punu pjesme i plesa!

Brojna publika uživat će u bezvremenskim hitovima poput 'Dobra stara vremena', 'Košulja plava', 'Ja sam za ples', 'Saša' , 'Milena', 'Da te ne volim', 'Šuti moj dječače plavi' i mnoge druge hitove.

Posljednji koncert održan je u travnju 2022. godine, a rasprodan Lisinski pravi je dokaz da su brojne generacije s nestrpljenjem čekale okupljanje ovog fantastičnog trojca.

A kako su se svi odlično zabavili možete pogledati u galeriji:

Dražen Kokorić Novi Fosili

Stoga vas sa zadovoljstvom pozivamo na ovu koncertnu senzaciju u Lisinskom 18. travnja! Prisjetite se dobrih starih vremena uz prepoznatljive zvukove koji su obilježili brojne generacije!

Ulaznice kupite na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili online.