KONCERT ZA PAMĆENJE: Najveći hitovi grupe Novi fosili rasplesali rasprodani Lisinski

Na spektakularnom koncertu u dupkom punoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog! Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec publici su priredili nezaboravnu večer uz vječne melodije najvećih hitova grupe Novi fosili

Dražen Kokorić

Zaista je dobro vidjeti ih opet! Novi fosili jedan su od najuspješnijih pop sastava ovih prostora te su još jednom pokazali veličinu i važnost svojih pjesama. Bend čija popularnost dokazano ne prestaje obilježio je brojne generacije te priredio još jedan u nizu spektakularnih koncerata. Nakon tri godine Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec, frontalni dio Novih fosila vratio se u zagrebačku Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski!

Robert Gašpert 

U koncertnoj dvorani tražilo se mjesto više, a Sanja, Marinko i Zec pružili su publici neponovljivu pozitivnu energiju, dozu nostalgije i večer punu pjesme i plesa! Dvosatni nastup pokazao je kako su Novi fosili i nakon više od pola stoljeća vanserijski band na nekoliko razina. Kolekcija hitova grupe Novi fosili i legendarna glazba Rajka Dujmića bili su tek temelj za neponovljivo iskustvo koje je desetočlani band priuštio oduševljenoj publici, u sasvim ispunjenoj dvorani. Brojna publika nije propustila zajedno s njima u glas zapjevati „Dobra stara vremena“, „Košulja plava“, „Ja sam za ples“, „Saša“ , „Milena“, „Da te ne volim“, „Šuti moj dječače plavi“ i mnoge druge hitove. Marinko Colnago nastupio je s ukulelama kao osnovnim instrumentom, a uoči osamdesetog rođendana oduševio je i glavnom vokalnom dionicom u skladbi “Ja sam šef”.

Robert Gašpert 

U publici su se smjestila i domaća poznata lica, a u prvim redovima zabavljali su se veslač Martin Sinković u društvu supruge Manuele, Borna Kotromanić i Nives Celzijus.

Dražen Kokorić 

Naša proslavljena misica Ana Sasso s prijateljicom, voditeljicom Eminom Pršić plesala je cijelu večer, a prava je pomutnja izazvana nakon bacanja donjeg rublja najstarijem članu benda Marinku Colnagu. Ovaj jedinstveni koncert i emocionalan hommage bendu Novi fosili nije propustio ni sin jedinac legendarnog Rajka Dujmića, autora većine nezaboravnih hitova. Tin Dujmić sjedio je u prvom redu s kćerkicom Laurom te se prisjetio svih lijepih uspomena.

Robert Gašpert 

Oduševljenja nije nedostajalo, a iza ovog uzbudljivog i emotivnog okupljanja stoji brend Story u sklopu slavlja svoje velike obljetnice – 20 godina postojanja. Story ove godine priprema brojne aktivnosti, zanimljivosti i koncerte za svoje čitatelje i širu javnost, a prvi od njih je upravo ova glazbena poslastica velikana hrvatske glazbene scene.

Glavni urednik Storyja Marko Banjavčić zahvalio je bendu na suradnji i pruženom vrhunskom doživljaju te istaknuo važnu poveznicu između Storyja i hitova grupe Novi fosili: „Taj šarm, životnost, opuštenost i predznak zabave koje imaju pjesme koje izvode Sanja, Marinko i Zec ono su što prepoznaju sve generacije jer je njihova energija jednostavno zarazna. Svi znaju njihove najveće hitove, uvijek podižu atmosferu na svojim nastupima, ikone su glazbene scene Hrvatske i regije.“

Sjajnu atmosferu te dobro raspoložene Sanju Doležal, Marinka Colnaga i Vladimira Kočiša Zeca pogledajte u galeriji fotografija

Dražen Kokorić, Robert Gašpert Koncert Novih fosila