Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretplatite se na Men's Health i poklanjamo vam godišnju pretplatu na časopis Lijepa&aktivna

Uz kupnju godišnje pretplate na Men's Health darujemo vam godišnju pretplatu na časopis Lijepa&aktivna. Ponuda vrijedi do 26. siječnja 2018. godine!

Dvomjesečnik Lijepa&aktivna u izdanju kuće Adria Media Zagreb namijenjen je suvremenoj, samouvjerenoj i ambicioznoj ženi koja želi učinkovita rješenja za sva područja života – od najukusnijih recepata do omiljenog beauty proizvoda. Časopis savjetuje kako pokrenuti pozitivne životne promjene – od zdravlja i ljepote, do umijeća življenja i psihologije, te u svakoj ženi osviještava potencijal da može biti zdrava i lijepa. Detaljni planovi prehrane, vježbe te konzultacije sa stručnjacima alat su koji će svakoj ženi, odlučnoj da unaprijedi kvalitetu života, pomoći u ostvarenju cilja.

Za kupnju godišnje pretplate na časopis Men's Health do 26. siječnja 2018. godine poklanjamo vam godišnju pretplatu na dvomjesečnik Lijepa&aktivna (6 brojeva)! Godišnja pretplata na časopis Men's Health iznosi 240 kuna i uključuje 12 brojeva časopisa Men's Health te dar. Vrijednost dara (godišnja pretplata na dvomjesečnik Lijepa&aktivna) iznosi 119 kuna.

Za kupnju pretplate i sve dodatne informacije o pretplati kontaktirajte nas na + 385 1 63 00 817 ili putem maila [email protected].

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije