Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijeme je za novu, prosinačku Sensu

"Na kraju godine, kada tražimo smisao u svemu što nam se dogodilo i što nam se događa, osjećaj nade da će sutra biti bolje budi se u svima nama", kaže glavna urednica Sense i otkriva što vas sve očekuje u novom broju...

Energija zahvalnosti

Postoje osjećaji utkani u nas, prirodni poput daha, ne uvijek opisivi riječima, ali kada se probude, jasno ih i snažno osjećamo. Kao da ih možemo opipati, osjećamo kako od njih rastemo, da nas potiču na stvaranje, da možemo biti bolji, sretniji, ispunjeniji... Nada je takav osjećaj.

Na kraju godine, kada tražimo smisao u svemu što nam se dogodilo i što nam se događa, osjećaj nade da će sutra biti bolje budi se u svima nama. Koliko će i hoće li sutra zaista biti bolje, ne znamo, ali nada nas drži iznad površine i onda kada smo izgubljeni. A u vrijeme blagdana osjećaj izgubljenosti je čest. I baš zato, nadu u bolje sutra valjalo bi pretočiti u nadu u bolje danas, već sada. I za to nije potrebno puno. Već u sljedećem trenutku o vašem načinu komuniciranja s okolinom, porukama koje šaljete i energiji kojom isijavate ovisit će nastavak dana. Ne samo vašeg nego i onih koji vas okružuju.

Jer svi smo mi energija – šaljemo je i primamo, stvaramo je, spuštamo i dižemo je. Svakoga dana imamo nevjerojatnu moć da promijenimo i pokrenemo događaje, a često toga nismo ni svjesni. Podsjetila nas je na to i NLP trenerica i Theta Healing instruktorica Andrea Vidmar na prvom ciklusu Sensa radionica nedavno održanih u Zagrebu i potaknula prisutne da pojačaju tu golemu snagu za dobrobit sebe, obitelji, bliskih prijatelja i kolega, ali i cijeloga svijeta. Podsjetila nas je i na iznimno snažnu, vibrirajuću energiju zahvalnosti, onu koju najviše prizivamo i priželjkujemo u ovo blagdansko doba. Kada ogolimo sve ukrase, darove, šarenilo, crvenilo i glazbu koja uljepšava ovo vrijeme, ako nema zahvalnosti, nešto će nam uvijek nedostajati.

Prisjetite se svega onoga i onih koji vam znače povratak temeljnom osjećaju ispunjenja, od kojih vam titraju usne i srce, koji vam znače istinsku ljubav i spokoj. Čarolija blagdana već je u nama, samo je se trebamo prisjetiti, njegovati je i pustiti da zasja. Čak i onda kada nam nije lako. Jer, životnu energiju nitko nam ne može oduzeti, na nama je da je održavamo i podignemo na razinu koja će nas čuvati, poticati i podsjećati da smo kreatori svojih emocija i reakcija, mi sami. Želim vam sretan Božić i novu godinu punu kvalitetne i vibrirajuće energije!

Novi broj prelistajte ovdje i potražite prosinačku Sensu na svim kioscima od 11. prosinca!

Najnovije

Najpopularnije