Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretplatite se na časopis Sensa i poklanjamo vam knjige 'Čuda' i 'Moć riječi NE'

Sensa i izdavačka kuća Znanje daruju svim novim pretplatnicama na Sensa časopis paket od dvije knjige – Čuda i Moć riječi NE. Iskoristite aktualnu godišnju pretplatu na Sensa časopis do 13. studenog 2017. godine!

Što su čuda i zašto toliko mnogo ljudi vjeruje u njih? Što nam ona govore o nama? I kako da shvatimo iskustva koja ne možemo objasniti? U knjizi Čuda američki autor Eric Metaxas nudi uvjerljive i istinske zadivljujuće dokaze da čuda zaista postoje te baca novo svjetlo na sve što smo do sada mislili o toj temi. Čuda su anegdotalna, modernija i osobnija verzija kultne knjige C. S. Lewisa o toj temi iz 1947. godine, i na dojmljiv način pokazuju da čuda ne samo da su moguća, nego su i stalno prisutna, vjerovali mi u njih ili ne.

Koliko ste se puta zatekli kako govorite »da« krivim stvarima — prezahtjevnim zadacima, lošim vezama, iscrpljujućim obvezama? Koliko ste često poželjeli smoći snage da ih sve odbijete? Praktični vodič Moć riječi NE pomoći će vam da ponovno steknete tu moć — i pokazati kako dobro upotrijebljeno NE može ne samo uštedjeti vaše vrijeme i muke, već i spasiti život. Autori James Altucher i Claudia Azula Altucher, na temelju vlastitih iskustava i povratnih informacija svojih čitatelja i studenata, pokazuju da imate pravo reći »ne« neprihvatljivim standardima, ljudima koji vam crpe kreativnost i energiju, uvjerenjima s kojima se ne slažete... Tek tada bit ćete slobodni reći doista snažno DA koje će otvoriti vrata novim prilikama, izobilju i ljubavi.

Za pretplatu nas nazovite na +385 1 6300 817 ili kontaktirajte putem maila [email protected]. Aktualno izdanje Sensa časopisa prelistajte ovdje&!-- Klik na ovdje vodi na http://www.sensaklub.hr/prelistajte-sensa-magazin

-->.

Iskoristite aktualnu ponudu godišnje pretplate na časopis Sensa do 13. studenoga 2017. godine i postanite pretplatnik! Poklonit ćemo vam paket knjiga izdavačke kuće Znanje – Čuda i Moć riječi NE. I požurite jer količina darova je ograničena!

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije