Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slikovnice i knjige s kojima ljetne dogodovštine nikada ne prestaju

Uz ove sjajne morske slikovnice izdavačke kuće V.B.Z. ljeto će vašim mališanima trajati još dugo, dugo. Baš kao i vama kad ih čitate zajedno

Dosta vam je svakodnevnih zanovijetanja vaših mališana?! Vaši mali školarci, lišeni svakodnevnih obaveza, ne odvajaju se od mobitela, igrica, društvenih mreža... Ono dvoje najmlađih, koji još ne znaju za zvuk školskog zvona, ne prestaju s rusvajem po kući. Apartmanu. Na plaži. Ni baka ih ne može srediti. A sve prokuhalo. I vani i unutra.

Pravo je vrijeme da ih iznenadite vrijednim darom. Za one najmlađe, svjetski poznati klasik među slikovnicama Marcusa Pfistera "Riba duginih boja", za male školarce pravi dragulj hrvatske dječje književnosti Krste Skazlića "Kapetan Mačak Dugobrki i njegov sin Mačak Mali". Sjajna priča o najljepšoj ribi u oceanu i jadranske pustolovine neobične družine. Literarni biseri koji otvaraju maštu. S kojima ljeto i dogodovštine s mora traju sve do Božića. Na radost vaših najmlađih. I vaše zadovoljstvo mirom "u kući".Oba naslova objavila je izdavačka kuća V.B.Z.

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije