Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mai by Majda Summer 2017. - spoj romantičnosti, ženstvenosti i ljupkosti

Zagrebačka dizajnerica Majda Postružin predstavila lookbook s najboljim ovosezonskim komadima

Modna dizajnerica Majda Postružin svojim radom posljednjih nekoliko godina oduševljava poklonice modernog dizajna, romantičnog stila te vrhunske kvalitete i udobnosti. Da pamuk nije rezerviran samo za sportske komade, dokazuju i Majdine ženstvene kolekcije koje ruše mit o ovom popularnom materijalu. Nakon godina predanog rada, trud se isplatio pa je ove godine u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera održana prva revija modnog brenda MAI by Majda.

Na reviji je predstavljena kolekcija proljeće/ljeto 2017., koja je utjelovila francuski šik, s karakterističnim lepršavim materijalima, razigranim volanima i cvjetnim uzorcima. Nakon revije uslijedio je MAI by Majda LOOKBOOK s najboljim ovosezonskim komadima, s naglaskom na ženstvene, romantične dizajnerske komade izrađene od prozračnih, ugodnih materijala.

LOOKBOOK su obilježile duge, cvjetne haljine, veseli uzorci, lepršavi materijali te šarmantni detalji poput bogatih volana i decentne čipke. Komadi iz kolekcije su veoma elegantni i chic, no istodobno iznimno ugodni, što je formula za dobitnu kombinaciju MAI by Majda dizajna. Obožavatelji spoja modernog i udobnog, aktualni LOOKBOOK mogu pronaći na web stranici www.maibymajda.com,  Instagram profilu @maibymajda te Facebook stranici MAI by Majda. Ljupke kreacije iz LOOKBOOK-a i kolekcije proljeće/ljeto 2017. mogu se isprobati u zagrebačkom MAI showroom-u na adresi Dudovec 51. Uskočite u jedan od neodoljivih cvjetnih komada iz aktualne kolekcije i uživajte u dugom, toplom ljetu!

Modeli: Talia model

Hair: Petar Grdović

Make-up: Katarina Lukin

Foto: Jakov Baričić

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije