Predivan period je pred Sementom Rajhard koja uživa u drugoj trudnoći. Da čeka drugu bebu 33-godišnja glumica, pjevačica i poduzetnica otkrila je prošlog mjeseca na najglamuroznijem partyju u Hrvatskoj, Story Hall of Fameu, a sada je u idiličnom prostoru Galerije Kranjčar stala pred naš objektiv i pokazala koliko zrači pozitivom i ljepotom. Otkriva kako protječe, je li imala kakvih posebnih prohtjeva, ali i kako na dolazak brace sredinom studenog sa suprugom Vanjom Brundulom priprema četverogodišnju kćerkicu Stellu. Rekla je kako joj se druga trudnoća dosta razlikuje od prve. 

Sementa Rajhard
Goran Čižmešija 

'Trbuh mi je puno veći, moram priznati da se puno brže moram za razliku od prije četiri godine. No bez obzira na sve, dosta sam aktivna i za sada je sve u najboljem redu i to nam je najvažnije', istaknula je i dodala kako joj je u ovom blaženom stanju najljepše - iščekivanje. 

Ecija Ojdanić
Goran Čižmešija 

Umjesto da već uživa na moru, Ecija Ojdanić po cijele dane snima Mrkomira, a i prije nego snimanja završe slijedi još jedan Goodfest u Drnišu. Potom i turneja predstave "Ništa im neće bit" u kojoj igra s Franom Maškovićem. Srpanj joj je, ne skriva, izuzetno zauzet, praznog hoda, čak ni vremena za kavu, nema ni za lijek.Razlog tomu je što je glumačka postava Mrkomira iznimno zaposlena, odnosno jedini termin za snimanje svima im je ljeto. Pa je ovo već drugi srpanj kojeg provode u Jadranfilmu. Nema klime, ne mogu se udebljati, znoje se, puno rade ali i puno smiju. Mala ekipa iznimnih profesionalaca i iznimnih zafrkanata. Period kada će ove godine malo odmoriti bit će u kolovozu. 

'Iako sam hiperaktivna osoba uviđam da i meni treba odmor. Iako, i za vrijeme svog pasivnog odmora, nastavit ću trenirati. Posebice jer sad ne stižem onako kako želim i to stvara problem', kaže Ecija. 

Daria Lorenci
Robert Gašpert 

Puno novih poslovnih izazova, daleko putovanje, ali i odmor na neodoljivom Pelješcu opis je ljeta nagrađivane kazališne, televizijske i filmske glumice Darije Lorenci Flatz. Kao velika zaljubljenica u ples i umjetnost koje je posljednjih godina pretvorila i u dodatni posao kroz studio '4 sobe', koji vodi sa suprugom Emilom Flatzom - ne staje. Naime, upustila se u nove izazove kroz još jedan poslovni prostor na zapadnom dijelu Zagreba, na Rudeškoj cesti 160.

'Otvorenje je došlo potrebe, odnosno povećanog broja korisnika i potražnje. Na početku smo startali s 20-tak djece i kroz šest, sedam godina došli na skoro 300 polaznika. To je zbilja ogroman rast koji je sam po sebi kompliment i nagrada, odnosno potvrda da se lijepo i kvalitetno radi. A da biste održali kvalitetu morate stvarati nove grupe jer djeca se upisuju prema uzrastu i nivou znanja. Primjerice, ona koja određeni program pohađaju tri godine ne funkcionira baš kad se s njima upišu početnici, što je i razumljivo', objašnjava glumica.

Novi broj magazina Story možete pronaći na kioscima od srijede, 10. srpnja.

Story
Story