Nekoliko stotina slavnih uzvanika i partnera najvećeg regionalnog okupljanja poznatih osoba iz raznih sfera javnog i društvenog života, okupit će se večeras u dvorani Mozaik Event Centra (HoB), koja će u bisernom ruhu biti najljepša kulisa svečane proslave 22. rođendana brenda Story.

U glamuroznom ozračju bit će dodijeljene i nagrade, i to u 17 kategorija, za najveća ostvarenja na području glume, glazbe, kulture te za uspješne rezultate ostvarene na medijskoj i estradnoj sceni.

Nema sumnje da će i ove, baš kao i prethodnih 11 godina, brojne zvijezde zablistati u najraskošnijim izdanjima za koje su zaduženi timovi kreativaca – od dizajnera preko frizera do vizažista. To će već tradicionalno zabilježiti i Storyjevi brojni fotografi kao i drugi mediji koji se svake godine okupljaju na najdužem crvenom tepihu u Hrvatskoj kako bi uhvatili najbolje trenutke i snimili raskošne materijale za galerije koje i u naš medijski prostor donose dašak ekskluzivnosti i glamura koji se može usporediti s najvećim svjetskim 'red carpet' događanjima.

Blistavi L’Adria Story Hall of Fame večeras u Zagrebu okuplja najveće domaće i regionalne zvijezde
Story 

L’Adria Story Hall of Fame je najglamuroznije godišnje okupljanje u kojem redakcija i tim Storyja nazdravljaju u društvu celebrityja čije životne i poslovne priče brend prati kroz magazin i portal.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Jana, Altera, Arena Centar, Don Julio, Planet of Plants, Festigia, Perfecta Dreams, HGSPOT, Arsenal & Ilirija Resort, Good Food, The Cookie Factory, Iris MBM Vrtni Centar te Prahir Fine Jewellery.